سرپرست معاونت افتا سازمان آیتی گفت: در راستای ارزیابی امنیتی محصولات، ۱۵۲ محصول از ۷۹ شرکت ارائه شد که بعد از بررسیهای انجام شده ۵۴ محصول مورد ارزیابی قرار گرفته است.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، اسماعیل رادکانی با بیان این مطلب افزود: براساس اسناد بالا دستی نظیر سند افتا و اساسنامه سازمان سازمان فناوری اطلاعات ایران، فرآیند ارزیابی امنیتی محصولات داخلی و خارجی حوزه افتا و فاوا در معاونت امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات سازمان در حال انجام است.
سرپرست معاونت افتا سازمان آیتی ادامه داد: در راستای بهکارگیری توان و تجربه بخش خصوصی و همچنین تقویت آزمایشگاههای موجود و کمک به رشد بازار جهت افزایش خدمات و توسعه آزمایشگاهها، تفاهمنامه همکاری با چند آزمایشگاه توانمند به امضا رسیده است.
وی با بیان اینکه آزمایشها و ارزیابیها براساس استانداردها و چارچوبهای تدوین شده داخلی و بینالمللی صورت میگیرد، یادآور شد: ارزیابی تجهیزات شبکه، UTM و غیره توسط آزمایشگاه مرکز تحقیقات صنایع انفورماتیک و ارزیابی نرمافزارهای کاربردی و تحت وب توسط آزمایشگاه ایریانا از جمله محصولاتی هستند که در آزمایشگاهها مورد ارزیابی قرار میگیرند.
رادکانی ادامه داد: آزمایشگاه ارزیابی امنیتی تجهیزات شبکه دانشگاه شریف و آزمایشگاه پارک علم و فناوری گیلان نیز از دیگر آزمایشگاههایی هستند که در این حوزه فعالیت میکنند.
به گفته وی در راستای ارزیابی امنیتی محصولات، ۱۵۲ محصول از ۷۹ شرکت ارائه شد که بعد از بررسیهای انجام شده ۵۴ محصول مورد ارزیابی قرار گرفته است.
سرپرست معاونت افتا سازمان آیتی خاطرنشان کرد: دارا بودن تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری لازم برای ارزیابی امنیتی، دارا بودن پرسنل توانمند فنی در زمینه ارزیابی امنیتی و سابقه فعالیت آزمایشگاه در این زمینه از جمله شاخصهای انتخاب آزمایشگاههای همکار محسوب میشود.