طراحی صندلی چرخدار هوشمند، تلاش برای صادرات آنتی ویروس بومی، سوال از وزیر ارتباطات در صحن علنی مجلس، آخرین وضعیت تلویزیون اینترنتی، جزئیات 5 طرح مورد حمایت وزارت نفت و مقابله با «باجگیران اینترنتی» با ضدبدافزار بومی جزو مهمترین اخبار فناوری در هفته گذشته بودند.
گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛ دانشمندان در جدیدترین تحقیقات خود سامانهای طراحی کردهاند که به افراد معلول امکان میدهد تا با استفاده از صندلی چرخدار هوشمند بتوانند تنها با نگاه کردن صندلی را به حرکت درآورند.
اسامی 13 طرح کلان ملی دارای مشارکت 50 درصدی دستگاههای اجرایی
شورای عتف در راستای روند کند پیشرفت طرحهای کلان اقدام به معرفی دستگاه سفارش دهنده برای طرحهای کلان کرده است که تاکنون برای 13 طرح ملی دستگاههای اجرایی آمادگی خود را برای مشارکت مالی 50 درصدی طرحهای کلان اعلام کردند.
تلاش برای صادرات آنتی ویروس بومی به کشورهای همسایه
تیم تحقیقاتی آنتیویروس پادیش در حال حاضر 30 هزار کاربر خانگی و سازمانی دارد و این محققان امیدوارند بتوانند با تهیه نسخه انگلیسی و موبایلی آن در آینده اقدام به صادرات این محصول به کشورهای درخواست کننده چون هند و ترکیه کنند.
3 دانشگاه ایران در میان 100 دانشگاه ممتاز آسیا قرار گرفتند
رئیس مرکز منطقهای اطلاع رسانی علوم و فناوری با بیان اینکه دانشگاههای توکیو، هنگکنگ و سنگاپور در رتبهبندی تایمز رتبههای اول تا سوم را کسب کردند، گفت: دانشگاههای شریف، علوم پزشکی تهران و صنعتی اصفهان در میان 100 دانشگاه ممتاز آسیایی قرار گرفتند.
سوال از وزیر ارتباطات به صحن علنی مجلس رفت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به ابهامات بهوجود آمده در مورد راهاندازی شبکه ملی اطلاعات و برخی موضوعات دیگر تنوانست نظر این کمیسیون را جلب کند.
موفقیت محققان در صادرات 25 محصول گیاهان دارویی به 3 کشور
از 90 داروی گیاهی تولید شده در یکی از شرکتهای دانش بنیان 25 محصول به کشورهای تاجیکستان، روسیه و ترکیه صادر میشود.
اعلام نتایج اجرای پایلوت طرح تلویزیون اینترنتی در تهران
معاون شرکت مخابرات ایران از تلاش شرکت سروش سیما و سازمان صداوسیما برای اخذ مجوز جهت تأمین محتوای تلویزیون اینترنتی خبر داد و گفت: پایلوت این پروژه در پنج استان اجرایی شد که نتایج تست این طرح در تهران موفقیتآمیز بود.
10 دانشمند ایرانی در میان پژوهشگران پراستناد دنیا
بر اساس آخرین رتبه بندی تامسون رویترز ایران در بین 3215 دانشمند برجسته دنیا دارای 10 پژوهشگر پراستناد است که در میان کشورهای منطقه، ترکیه وضعیتی مشابه ایران دارد و در میان شهرهای دنیا، آمریکا با دارا بودن 1762 دانشمند پراستناد دارای بیشترین پژوهشگر است.
پردرآمدترین شرکتهای فناوری 2014 معرفی شدند
مرکز «میلوارد بروان» در تازهترین اخبار خود لیستی از 100 شرکت با بالاترین ارزش برند در سال 2014 درحوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را منتشر کرد و در این لیست شرکتهای گوگل و اپل در صدر قرار گرفتند.
جزئیات 5 طرح مورد حمایت وزارت نفت
معاون پژوهشی وزارت نفت از حمایت 5 طرح کلان ملی در حوزه نفت خبر داد و گفت: طرح تبدیل نفت خام به نفت سبک و توسعه میادین نفتی پارس جنوبی از جمله طرحهای مورد حمایت این وزارتخانه است.
مقابله با «باجگیران اینترنتی» با ضدبدافزار بومی
یک کارشناس امنیت در راستای مقابله با بدافزارهای باجگیر Cryptolocker از نسخه پیشگیریکننده این بدافزار در آنتی ویروس بومی «پادویش» خبر داد و گفت: نسخه پیشگیری کننده از بدافزار Cryptowall نیز تا هفته آینده ارایه خواهد شد.
توضیحات وزارت نفت درباره کاربردی نشدن دکلهای نفتی ساخت داخل
معاون پژوهشی وزارت نفت از تولید 70 درصدی تجهیزات صنعت نفت در داخل کشور خبر داد و گفت: محققان کشور موفق به ساخت دکلهای نفتی شدند که به دلیل مشکلات مالی این دکلها کاربردی نشده است.
شناسایی انواع بدافزارها با موتور ایرانی آنتیویروس پادویش
محققان کشور با تولید آنتی ویروس پادویش توانستند گامی مهم در جهت تولید ضد بدافزارهای بومی بردارند که یکی از قابلیتهای آن جلوگیری از انتشار فایلهای اجرایی در فلش است؛ در حال حاضر این آنتی ویروس در دو نهاد دولتی کاربردی شده است.
تبدیل پژوهانه دانشجویان دکتری به اعطای وام
معاون پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری از اعطای پژوهانه به دانشجویان دوره دکتری به صورت وام خبر داد و گفت: تسهیلات پژوهانه به صورت وام به دانشجویان اعطا و پس از اشتغال دانشجویان به کار به صورت کسر از درآمد این تسهیلات بازگردانده میشود.
تلاش برای کنترل دسترسی سنی به اینترنت با اجرای طرح «اینترنت نوجوان»
عضو حقیقی شورایعالی فضای مجازی کنترل دسترسی نوجوانان به محتوای نامناسب اینترنتی را از مزایای «اینترنت نوجوان» ذکر کرد و گفت: بارها در جلسات و مصوبات کمیسیونهای شورای عالی فضای مجازی بر مسأله «اینترنت نوجوان» تاکید شده، ولی متأسفانه در دولتهای دهم و یازدهم هیچ اقدامی صورت نگرفته است.