کد خبر:۳۳۲۳۵۳

گفت و شنود/ فرار کردی ولی آدم باش!

یکی از ضدانقلابیون فراری و پناهنده به آمریکا در وبلاگ شخصی خود نوشته است: رهبران جنبش سبز (!) ما را با شعار تقلب به خیابان کشیدند و بدبخت و بیچاره کردند ولی خودشان و بچه‌هاشون دارند در ایران زندگی اشرافی می‌کنند.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در ستون گفت و شنود شماره دیروز کیهان آمده است:

 

گفت: تازه چه خبر؟!


گفتم: یکی از ضدانقلابیون فراری و پناهنده به آمریکا در وبلاگ شخصی خود نوشته است: رهبران جنبش سبز (!) ما را با شعار تقلب به خیابان کشیدند و بدبخت و بیچاره کردند ولی خودشان و بچه‌هاشون دارند در ایران زندگی اشرافی می‌کنند.


گفت: بیچاره راست می‌گه!


گفتم: نوشته است؛ اگر ادعای تقلب درست بود، چرا بعدا آن را نفی کردند و خودشان در انتخابات شرکت کردند و اگر شعار درستی نبود، چرا ما را فریب دادند و به نافرمانی مدنی و اعتراض خیابانی کشیدند و بالاخره باعث فرار ما شدند؟!


گفت: این روز‌ها هم همان‌ها سعی دارند یک عده دیگر را فریب بدهند و...


گفتم: چه عرض کنم؟! به بعضی‌ها باید گفت؛ برای تنوع هم که شده، چند دقیقه آدم باش!

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار