سهم کشورها از مقالات منتشر شده
کشورهای چین و آمریکا بالاترین تعداد مقالات را حوزه فناوری نانو منتشر کردهاند. بنابراین پر واضح است در هر نانو ماده این دو کشور رتبه اول یا دوم را داشته باشند. در این میان، آمریکا بیشترین تعداد مقالات را در بخش نقاط کوانتومی، چاه کوانتومی، ذرات کلوئیدی، تکلایههای خودآرا، نانوپوششها، فولرین، کامپیوترهای کوانتومی و درختسانها دارد. چین نیز بیشترین مقالات مربوط به گرافن، نانوکپسول، نانوکره، نانوالیاف، نانومیله، نانوسیم، ابرمولکولها، نانوکامپوزیت، مواد نانوحفرهای، نانولوله، نانوبلور و نانوذرات را منتشر کرده است.
در مورد نانوذرات، بعد از چین و آمریکا کشورهای هند و ژاپن بالاترین مقالات را منتشر کردهاند، در بخش نانولوله ژاپن و کرهجنوبی، در بخش نانو بلور هند و ژاپن و در مورد نانو کامپوزیت هند و کره جنوبی رتبههای دوم و سوم را به خود اختصاص دادهاند. بهترین رتبه ایران در میان نانومواد مربوط به نانوکامپوزیتها بوده و پایین رتبه را در چاههای کوانتومی بدست آورده است.
در نتیجه میتوان گفت در میان نانومواد رایج در فناورینانو، بیشترین مقالات منتشر شده به نانوذرات مربوط است که این نشان از کاربرد بالای این نانوماده در فناورینانو دارد. بعد از نانوذرات، نانولولهها و نانوبلورها قرار دارند. در این میان نانوماده نوظهوری به نام گرافن وجود دارد که تعداد مقالات مربوط به آن در حال رشد است. h-Index مقالات گرافن بالاترین رقم در میان دیگر نانومواداست که نشان از اهمیت و پتانسیل بالای این نانوساختار دارد. با این نتایج انتظار میرود طی سالهای آینده احتمال وارد شدن گرافن به محصولات فناورینانو بیشتر از دیگر نانوساختارها باشد.