کد خبر:۳۳۲۶۸۰
کمالوندی:

هیچ محدودیتی را درخصوص تحقیق و توسعه‌مان نمی‌پذیریم/ماهیت آب سنگین اراک تغییر نخواهد کرد

سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: یکی از خط قرمزهای ما محدودیت در تحقیق و توسعه است، که به هیچ وجه ما محدودیتی در مورد آن قبول نمی‌کنیم.

به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی طی گفتگوی اظهار داشت: ایران الان کشوری است با مشخصات و اندازه‌های بین‌المللی که می‌خواهد در سطح دنیا تاثیرگذاری داشته باشد و به همین دلیل ابزارهای تاثیرگذاری خیلی مهم است و جای هیچگونه تردیدی نیست که یکی از این ابزار‌ها چه در سطح داخل و چه در سطح خارج، رسانه است. اگر شما می‌خواهید فضایی را برای سیاست خارجی، اقتصاد و یا هرچیز دیگر ایجاد کنید نیاز به یک پیش زمینه ذهنی در بین جامعه خواهید داشت که ایجاد این نقش مهم را رسانه برعهده دارد.

ما در حال گذر از یک دوره سخت اقتصادی هستیم و اگر زمینه همراهی رسانه‌ها ایجاد شود و بدون برخوردهای جناحی و با تحلیل‌های درست آنها همراه باشد، می‌توان این دوره را با موفقیت پشت سرگذاشت. در فضای بیرون و بین‌المللی نیز وضعیت اینگونه است و ما نیاز به تاثیرگذاری برفضای بین‌المللی داریم که در این فضا دیپلماسی بسیار قوی از ملزومات بسیار مهم است و دستگاه دیپلماسی مهمترین نقش را در این قضیه دارد.

 

کمالوندی در ادامه افزود: در فردو تمام سانتریفیوژهایی که پیش از این کار می‌کردند همه‌شان فعالند و هیچ سانتریفیوژ ما از فعالیت نیفتاده است. ما سانتریفیوژهایی داشتیم که در گذشته به دلایل سیاسی به مدت 2-3 سال گاز به آنها تزریق نشده که اکنون نیز تزریق نمی‌شود. یک بار اتهامی به ما زدند که آقا چرا شما به این سانترفیوژها گازها تزریق نکردید؟ گفتم به همان دلیل که در 3 سال گذشته هم تزریق نشده است، دلیل آن چه بوده است.

 

 

وی ادامه داد: اگر بنا به احتمالات است مگر نمی‌شود که مثلا آن کشور آسیایی برود به دنبال بمب؟ برای آن چه سازوکاری دارید؟ هر سازوکاری برای او دارید بسم الله برای ما نیز همان را اعمال کنید. اگر آن سازوکار جوابگو نیست، بروید سازوکار را اصلاح کنید تا برای آنها و ما یک سازوکار واحد باشد.بحث‌های ما با آنها بحث‌های جدی است، خوب فرض کنید پادمان جواب نمی‌دهد، پروتکل الحاقی چطور؟ در مورد پروتکل الحاقی هم مثلا می‌گوید دو موردش کم است ما می‌گوئیم بروید آن را تغییر دهید، این مسائل بحث‌هایی است که مطرح می‌شود.آنها موضوع break out را مطرح می‌کنند ولی ما اصلا آن را قبول نداریم، در منطق break out شش ماه و یک سال و این اعداد چیزهایی از آن به دست می‌آید که به درد ما نمی‌خورد و ما را به چیزی نمی‌رساند، چون براساس آن مثلا ذخیره‌، تعداد سانتریفیوژ و خیلی چیزهای دیگر شما باید محدود باشد.

 

 

کمالوندی تاکید کرد: حرفی‌هایی که آنها در فضای رسانه یا بعضا در جلسات می‌زنند این است که می‌گویند، که حرکت شما به سمت بمب است؛ طرف مقابل از قدیم نشسته و گفته است شما آنقدر تا بمب فاصله دارید، اما الان می‌گویند شما فقط یک ماه تا بمب فاصله دارید . این جریان مانند بازی کابوئی است که می‌گویند این اسلحه را که اینجاست را کمی بگذار آن طرف‌تر چون دم دست است من از آن می‌ترسم. سوال ما این است که اصلا چرا شما باید از ما بترسید و چرا اصلا باید بگوئید که ما به دنبال بمب هستیم؟ اصلا چرا فشار به سمت ماست و چرا به سمت دنیا نیست؟

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار