آخرین اخبار:
کد خبر:۳۳۲۷۰۳

رهام پیروانی عازم المپیک نانجینگ می‌شود

فینا با درخواست فدراسیون شنای ایران برای دریافت سهمیه یونیورسالیتی المپیک جوانان نانجینگ و اعطای آن به رهام پیروانی موافقت کرد.
رهام پیروانی عازم المپیک نانجینگ می‌شود

 به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، شیرجه و واترپلو، شناگران جوان ایران در مسابقات بین المللی دبی 8 حد نصاب ورودی مسابقات المپیک جوانان نانجینگ را به دست آورده بودند. با این حال متاسفانه هیچ یک از شناگران ایران امتیاز لازم (فیناپوینت) را نسبت به حریفان‌شان برای شرکت در المپیک جوانان نانجینگ کسب نکردند و نتوانستند به طور مستقیم و بین 140 نفر گزینش شده فینا به المپیک جوانان راه پیدا کنند.

 

به دنبال این موضوع فدراسیون شنای ایران اقداماتی را برای دریافت سهمیه اعطایی فدراسیون جهانی- یونیورسالیتی (سهمیه اعطایی با شرایط ویژه) انجام داد. در همین راستا آریا نسیمی شاد و رهام پیروانی برای کسب این سهمیه و شرکت در المپیک نانجینگ معرفی شدند. در نهایت با درخواست فدراسیون شنا ایران سهمیه یونیورسالیتی برای شرکت در المپیک نانجینگ به رهام پیروانی تعلق گرفت. پیروانی از شناگران مستعد ایران پیش از این موفق به کسب فیناپوینت 695 در ماده 200 متر کرال پشت شده و حد نصاب ورودی المپیک نانجینگ را به دست آورده بود.

 

در المپیک نانجینگ مجموعا 200 شناگر شرکت می‌کنند. 140 نفر به طور مستقیم و بر اساس بالاترین فینا پوینت سهمیه می‌گیرند. همچنین 56 سهمیه یونیورسالیتی (سهمیه اعطایی با شرایط ویژه) به کشورهایی که نتوانسته بودند به نانجینگ راه پیدا کنند، تعلق می‌گیرد. کشور میزبان هم 4 سهمیه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار