کد خبر:۳۳۲۸۸۴

میرزاده منتقدین «بخشنامه عدم برخورد با مصادیق بی‌حجابی» را «فحاش» خواند/ حسن خمینی: میرزاده عصبانی است و باید تعدیل شود + فیلم

رئیس دانشگاه آزاد در آخرین اظهارات خود و در واکنش به انتقادات صورت گرفته از «بخشنامه عدم برخورد با مصادیق بدحجابی در دانشگاه آزاد»، منتقدین این بخشنامه را عده‌ای حاشیه‌ساز و فحاش خواند.
میرزاده منتقدین «بخشنامه عدم برخورد با مصادیق بی‌حجابی» را «فحاش» خواند/ حسن خمینی: میرزاده عصبانی است و باید تعدیل شود + فیلم

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد در آخرین اظهارات خود و در واکنش به انتقادات صورت گرفته از «بخشنامه عدم برخورد با مصادیق بدحجابی در دانشگاه آزاد» اساتید دانشگاه، دانشجویان، تشکل‌های دانشجویی، نمایندگان مجلس و ائمه جمعه را که از منتقدین این بخشنامه بودند عده‌ای حاشیه‌ساز و فحاش خواند و گفت: اگر انتقادها سازنده باشد، استقبال می‌کنیم اما به فردی که بخشنامه را نخوانده و فحاشی می‌کند، پاسخی نمی‌دهیم. ضمن اینکه اینگونه افراد سخنانشان بین مردم جایگاهی ندارد. پس لزومی ندارد برای حاشیه پردازان وقت بگذاریم.

 
وی همچنین انتقادات را موضوعی حاشیه‌ای دانست و با فرافکنی و بدون پاسخگویی نسبت به این موارد اظهار داشت: شرایط کنونی جامعه به گونه‌ای است که فرصت پاسخگویی به حاشیه‌ها را نداریم. اگر بخواهیم به تمامی حاشیه‌ها پاسخ دهیم، باید تمامی وقتمان را صرف این کار کنیم و از کارهای اصلی باز می‌مانیم.
 
این اظهارات میرزاده و نوع ادبیات وی در حالی است که محیط دانشگاه محل «بحث و گفتگو» و «انتقاد و پاسخ شنیدن است» همان امری که دانشگاه را به محل برپایی کرسی‌های آزاد اندیشی و محیطی برای مطالبه اخلاقی از مسئولین تبدیل کرده است و اینک مبرهن است که این نوع ادبیان در شان یک رئیس دانشگاه نیست.
 
همچنین این نوع ادبیات میرزاده در حالی است که پیش از این سید حسن خمینی، عضو هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تودیع و معارفه روسای جدید و قدیم این دانشگاه گفته بود: آقای میرزاده به پرکاری معروف است البته کمی عصبانی است که البته باید در فضای دانشگاه و در رابطه با دوستان آن را کمی تعدیل کند. 
 

برچسب ها:
میرزاده
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
غفاري
-
۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۳
دانشگاه آزاد با «حجاب و عفاف» مشکلي ندارد ! براي همين است وقتي مي روي دانشگاه آزاد فکر ميکني رفتي حوزه عليمه!!!!
1
11
امير
۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۱
جدي؟؟؟!!!!!!!!!!
اين دانشگاه ازاد تو ايران بوده؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
الهه
۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۸:۳۹
ايشون طعنه زدن اين همه منفي
بدون نام
۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۳۴
حالا ايني ک گفتي يعني چه؟؟؟؟؟!!!!!
حميد
-
۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۷
سلام اصولا کسي که خودش يه اخلاقي را داره به ديگران هم منتسب ميکنه. کافر همه را به کيش خود پندارد. يا علي
12
0
بدون نام
-
۲۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۴۴
لحن صحبت کردن شما نشانه شخصيت شماست جناب ميرزاده.
اگه با اين استدلالي که شما داريد بخواهيم پيش بريم هيچ کس اجازه انتقاد و پيشنهادي نسبت به هيچ طرح و عملي ندارد و هرکسي هرکاري دوست دارد بکند و هيچ کس هم دم نزند چه طرز برخورد با منتقدين است
8
0
پربازدیدترین آخرین اخبار