کد خبر:۳۳۲۹۹۱

اعطای وام 10 تا 20 میلیارد تومانی به شرکت‌های دانش بنیان/ ایجاد مراکز نوآوری در دانشگاه‌ها

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از راه اندازی مراکز نوآوری در چند دانشگاه بزرگ خبر داد و گفت: بر اساس مصوبات صندوق توسعه ملی به شرکت‌های دانش بنیان با تخفیف 4 درصدی وام‌های 10 تا 20 میلیارد تومانی اعطا می‌شود
اعطای وام 10 تا 20 میلیارد تومانی به شرکت‌های دانش بنیان/ ایجاد مراکز نوآوری در دانشگاه‌ها
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر سورنا ستاری در بازدید از پروژه‌های تحقیقاتی و دانشگاهی استان قزوین اظهار داشت: در جهت حرکت به سوی اقتصاد دانش بنیان و خصوصی سازی شرکت‌های فعال در این حوزه، از ابتدای مهرماه سال جاری چند مرکز نوآوری در چند دانشگاه کشور راه اندازی می‌شود تا شاهد اتفاقات علمی خوبی در این راستا باشیم. این موضوع باید در قالب یک مدل موفق به سایر دانشگاه ها نیز ارائه شود.
 
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاکید بر هدایت و تشویق دانشجویان و اساتید برای فعالیت تجاری سازی در حوزه فناوری‌های پیشرفته افزود: پیاده سازی نظام ملی نوآوری در دانشگاه‌ها نیازمند حلقه‌های واسط است و ما نباید اشتباه گذشته مبنی بر عرضه پول مستقیم به پژوهشکده‌ها را بدون توجه به برون داد محصول تکرار کنیم.
 
وی  با تاکید بر اینکه بدون تزریق پول مستقیم و  با دادن تسهیلات و وام مناسب اقدام به تجاری سازی فناوری خواهیم کرد، ادامه داد: در بحث تخصیص تسهیلات و امکاناتی که در قانون دیده شده، بسیار گسترده است و دانشگاه‌ها باید این موضوع را بدانند که درآمد خود را از محل فروش تکنولوژی و محصولات تجاری سازی‌شده و قراردادهای ارتباط با صنعت تامین و از اساتیدی که با صنعت قرارداد دارند حمایت کند.
 
ستاری با بیان اینکه موضوع پژوهش و علوم شامل دو بخش مرز دانش و تجاری سازی است گفت: در بخش پژوهش در مرز دانش دولت‌ها موظف به کمک مستقیم بوده که در حال حاضر نیز این بحث از طریق ستادهای فناوری معاونت در حال انجام است. در بخش دوم که شامل بحث تجاری سازی شده بحث اصلی اقتصاد دانش بنیان بوده و در این راستا ما یک سبد کامل از تسهیلات را در قالب تسهیلات قرض الحسنه یا با سودهای خیلی پایین ارائه می کنیم.
 
دبیر هیئت امنای صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به مصوبه جدید هیات امنای صندوق توسعه ملی، خاطر نشان کرد: بر این اساس مقرر شد تا برای شرکت‌های دانش بنیان 4 درصد تخفیف در نظر گرفته شود و وام‌های بزرگ بالای 10 تا 20 میلیارد تومانی به شرکت‌ها اعطاء شود تا آنها از تسهیلات صندوق توسعه ملی استفاده کنند که البته این اتفاق با نزدیک شدن پژوهشگران و فناوران به سیستم معاونت علمی و فناوری امکان پذیر است.
 
وی با تاکید بر لزوم تاسیس شعبه صندوق فناوری در استان قزوین اظهار داشت: با توجه به اینکه این استان در زمینه صنعت پیشرفت‌های چشمگیری داشته ولی در حوزه دانش بنیان نوپا بوده است. بنابراین امید می‌رودبا نگاه جدی مسئولان استان قزوین و با توجه به نزدیکی به استان تهران از پتانسیل‌های عظیم این استان در حوزه علمی و فناوری استفاده شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار