کد خبر:۳۳۳۲۲۷
حداد عادل:

منتظر اقدامات وزارت علوم برای رفع نگرانی استیضاح‌کنندگان هستیم

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، با بیان اینکه هنوز درباره برگزاری جلسات هفتگی کمیته نظارت بر تفاهم انجام شده بین استیضاح‌کنندگان با وزیر علوم تصمیم خاصی گرفته نشده، گفت: منتظر اقدامات وزارت علوم برای رفع نگرانی استیضاح کنندگان هستیم.
منتظر اقدامات وزارت علوم برای رفع نگرانی استیضاح‌کنندگان هستیم
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، غلامعلی حداد عادل درباره برگزاری جلسات هفتگی کمیته نظارت بر تفاهم انجام شده بین استیضاح‌کنندگان با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری،‌ افزود: هنوز برای شیوه پیگیری این موضوع تصمیم خاصی گرفته نشده است.
 
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: به طور کلی هم من و آقای ابوترابی فرد به عنوان اعضای کمیته نظارت بر تفاهم انجام شده و هم استیضاح کنندگان منتطریم تا ببینیم وزارت علوم چه اقدامی برای رفع نگرانی استیضاح کنندگان انجام خواهد داد.
 
گفتنی است چندی قبل درخواست استیضاح فرجی دانا با 50 امضا مطرح شد که طی نشست استیضاح کنندگان با وزیر علوم با در نظر گرفتن مهلتی یک ماهه مقرر شد وزیر علوم دغدغه‌های استیضاح کنندگان را برطرف کند.
 
در این زمینه بنا شد وزارت علوم هر هفته گزارشی از عملکرد خود به کمیته نظارت بر تفاهم انجام شده متشکل از غلامعلی حداد عادل و محمدحسن ابوترابی فرد ارائه کند.
برچسب ها:
وزارت علوم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار