محققان شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان نرمافزار آموزشی را عرضه کردند که قادر است در بستر آنلاین و آفلاین میان معلم و دانش آموز ارتباط برقرار کند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، این محققان با ارایه گزارش پیشرفت کار به وزارت آموزش و پرورش، نسبت به طراحی و تولید نرم افزارهای مورد نیاز اقدام کردند و با دریافت مجوز بهره برداری از این طرح در مدارس، نسبت به فروش 3 میلیون نسخه از نرم افزار تولیدی به وزارت آموزش و پرورش اقدام کردند به گونهای که هم اینک 200 عنوان کتاب درسی در قالب 50 هزار جزء آموزشی از مقطع اول دبستان تا پایان پیش دانشگاهی در این سیستم تعریف و قابل دسترسی است.
در حال حاضر یک میلیون کاربر و 50 هزار آموزگار از سیستم هوشمند سازی مدارس استفاده کنند که با توجه به ظرفیت بالای این پروژه براساس توافق صورت گرفته با وزارت آموزش و پرورش از سال آینده تحصیلی این محصول در اختیار دانش آموزان سراسر کشورقرار خواهد گرفت.
پس از بازدید سازمان توسعه فناوریهای پیشرفته مالزی از شهرک علمی و تحقیقاتی این طرح مورد توجه قرار گرفت هم اکنون محققان این طرح در حال عقد قرارداد جهت پیاده سازی این مجموعه در کشور مالزی هستند.
این نرم افزار قادر است هر مدل کتابی را در خود جای داده و نسبت به مجزا سازی آنها اقدام کند و علاوه بر آن، میتواند در بستر آنلاین و آفلاین و تحت ویندوز و اندروید ارتباط میان معلم و دانش آموز را در هر لحظه برقرار کند که از این نظر هم اینک از کشورها و شرکتهای بزرگ دراین حوزه جلوتر است.
هم اینک دو شرکت سامسونگ و اپل، به تازگی به این بخش ورود کرده و در تلاشند با تولید نرم افزار خود را در بازار وسیع و بکر آموزشی جهان وارد کنند از این رو لازم است برای حفظ این پیشگامی در این حوزه، مسئولان نسبت به توجه و سرمایه گذاری در آن اقدام کنند.