کد خبر:۳۳۳۷۸۳

آلودگی بیش از حد یخ‌های فست فودها

نمونه‌های گرفته شده نشان داد یخ‌های 6 رستوران از 10 رستوران فست فود دارای باکتری‌های بالا بودند یعنی از آب سرویس‌های بهداشتی هم کثیف‌تر بودند.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، کیفیت و بهداشت غذاهای آماده همیشه مورد سؤال بوده است؛ به همین منظور به تازگی نتایج یک مطالعه در مورد یخ رستوران‌های زنجیره‌ای فست فود در یک روزنامه انگلیسی منتشر شده است؛ یخ‌های رستوران‌ها حاوی باکتری‌های زیاد و وحشتناکی هستند.

 

دکتر «بون بوف» در انتشار مقاله‌ای نشان می‌دهد یخ‌های رستوران‌های فست فود بسیار آلوده هستند؛ برخی از دانشمندان انگلیسی تصمیم گرفتند در 10 رستوران ( مک دونالد، برگرکینگ، KFC، استارباکس، Nado، Café Rouge .... )، یخ‌ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.

نتایج این مطالعه تعجب آور بود! نمونه‌های گرفته شده نشان داد یخ های 6 رستوران از 10 رستوران فست فود دارای باکتری‌های بالا بودند یعنی از آب سرویس‌های بهداشتی هم کثیف‌تر بودند.

 

دلیل این آلودگی:

 

آلودگی این یخ‌ها در رستوران‌ها متفاوت بود؛ در مورد مک دونالد، KFC و Nado یک دلیل ساده وجود دارد؛ ماشین‌های یخ‌ساز اغلب کمتر شسته می‌شوند؛ در برگر کینگ دانشمندان تشخیص داده‌اند این آلودگی به علت بیماری یک کارمند یا دست‌های آلوده کارمند بوده است.

در نتیجه دستور کار و آموزش بهتر به کارکنان در نگهداری مواد غذایی و عمل کردن به قوانین بهداشتی بسیار مهم است.

 

ما بر این باوریم که باکتری‌ها در مکانی سرد زنده نمی‌مانند اما متخصصان بهداشت هشدار می‌دهند که مواد غذایی فست فودها دارای باکتری‌های مضر و خطرناکی مانند اشرشیاکولی هستند که می‌توانند در مکان سرد رشد کنند.

 

اما برخی از این رستوران‌ها مانند مک دونالد بدیهی است که می‌گویند اقدامات بهداشتی را رعایت می‌کنند!!


منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار