حضور خودرو خورشیدی ایران در مرحله نهایی مسابقات جهانی
کد خبر:۳۳۴۱۱۹

حضور خودرو خورشیدی ایران در مرحله نهایی مسابقات جهانی

خودروی خورشیدی هاوین 2 دانشگاه آزاد اسلامی قزوین، در مسابقات جهانی آمریکا، با کسب رتبه‌ 4 در مرحله نهایی این مسابقات راه یافت.
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، "تیم هاوین 2 "نماینده ایران در مسابقات جهانی خودروی خورشیدی آمریکا، آخرین مرحله آزمایش‌های فنی را نیز با موفقیت پشت سرگذاشت.
 
در این مرحله داوران خودروها را از لحاظ مکانیکی و الکتریکی مورد بررسی قرار دادند تا به لحاظ داشتن شرایط مسابقه مورد تایید قرار گیرند که خودروی خورشیدی هاوین 2 به عنوان تنها نماینده ایران در این مسابقات تمامی آزمایش‌ها را با موفقیت پشت سرگذاشت و امتیازات لازم برای حضور در مرحله نهایی مسابقات را کسب کرد.
 
 
با این تایید خودروی خورشیدی هاوین 2 از روز جمعه 18 جولای مصادف با 27 تیرماه رقابت خود را در پیست circuit of the Americas در شهر آستین تگزاس آغاز خواهد کرد.
  
روز گذشته نیز تمامی تیم‌های پذیرفته شده در مرحله‌ی نهایی به منظور آشنایی با شرایط پیست، به صورت آزمایشی مسافتپآش 5/5 کیلومتر در پیست circuit of the Americas رانندگی کردند.
 
در مرحله اول دور نهایی این مسابقات تیم‌ها باید طی 2 روز مسافت 90 کیلومتر را طی کنند تا امتیازات تیم‌ها در بخش‌های مختلف محاسبه شود.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار