کد خبر:۳۳۴۱۶۲
اجرای 12 طرح جدید اینترنت پرسرعت تا پایان سال/ افزایش مشترکان Adsl به 5 میلیون نفر
سخنگوی شرکت مخابرات ایران گفت: پیشبینی میشود که با اجرای طرحهای جدید Adsl ، تعداد مشترکان اینترنت پرسرعت مخابرات به 5 میلیون نفر برسد.
به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، داوود زارعیان با اعلام این خبر گفت: به منظور ارتقا خدمات و میزان استفاده کاربران از اینترنت پرسرعت مخابرات و همچنین افزایش تعداد مشترکان 12 طرح جدید تا پایان سال به مشترکان ارائه خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه هنوز فهرست نهایی و نام طرحها مشخص نشده است، افزود: طرحهای جدید Adsl همانند کمپین نوروزی، کمپین ماه مبارک رمضان و کمپین تابستانه و طرحهایی است که تا کنون ارائه شده است، اما لیست نهایی و نوع طرحها تا 2 هته آینده مشخص خواهد شد.
زارعیان در ادامه اظهار کرد: در سال جاری بیش از 500 هزار Adsl واگذار شده که تلاش داریم تا پایان سال به 5 میلیون نفر افزایش یابد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: 12 طرح جدید بعد از ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان سال جاری به تدریج اجرا خواهد شد.
منبع: باشگاه خبرنگاران
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.