کد خبر:۳۳۴۳۲۱

عرضه دراژه‌های شکلاتی با استفاده از ضایعات انجیر/ تولید شکلات بدون شکر

مدیر گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده صنایع غذایی از تولید دراژه‌های شکلاتی بر پایه انجیر خبر داد و گفت: روکش این دراژه حاوی شکلات بدون شکر با حفظ طعم مناسب است.
عرضه دراژه‌های شکلاتی با استفاده از ضایعات انجیر/ تولید شکلات بدون شکر
 به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر سمیرا یگانه‌زاد با اشاره به بی توجهی تولید کنندگان فرآورده‌های کاکائویی برای افراد و گروه‌های ویژه، افزود: از این رو در پژوهشکده علوم و صنایع غذایی مطالعاتی را در این زمینه در دستور کارقرار دادیم.
 
مدیر گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از تولید دراژه شکلاتی بر پایه محصولات کشاورزی خبر داد و اظهار داشت: در تولید این نوع از دراژه‌ها از ضایعات پا درختی انجیر استفاده شد که پس از آلودگی‌زدایی و فرآوری و فرم‌دهی آنها به وسیله ترکیبات صمغی پوشش داده ‌شدند.
 
وی ادامه داد: بر روی ترکیب به دست آمده روکشی از شکلات بدون شکر برای پوشش بیرونی آن کشیده شد. انجام این فرآیندها سبب به وجود آمدن مزه و حس خوراکی مطبوعی در این محصول می‌شود.
 
یگانه‌زاد، با اشاره به دلایل استفاده از انجیر در این محصول، خاطر نشان کرد: انجیر میوه‌ای است که افراد به ویژه کودکان میل زیادی به خوردن آن ندارند و این فرآروده با طعم مطلوبی که به انجیر داده است میل استفاده به آن را در افراد افزایش می‌دهد و علاوه بر این به سبب استفاده از ضایعات باغی موجب تولید ارزش افزوده بالا نیز خواهد ‌شد.
 
مدیر گروه فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی با تاکید بر اینکه بسیاری از واحدهای صنعتی تولید فرآورده‌های قنادی و کاکائویی نیازمند ارتقا سطح فناوری و تولید محصولات فراسودمند هستند، اضافه کرد: هر نوع تغییر در ساختار شکلات مانند حذف شکر و چربی سبب به وجود آمدن حس نامطلوبی در محصول می‌شود که بازار آن را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد که در این راستا مطالعات زیادی انجام شده که در آنها علاوه بر تغییر اساسی در ساختار فرآورده، طعم، حس خوراکی مطبوع و ویژگی‌های بافتی آن نیز حفظ شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار