کد خبر:۳۳۴۳۹۴
هانی زاده در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

لابی‌های صهیونیستی مغز متفکر آمریکا در مذاکرات هسته ای با ایران هستند

یک کارشناس سیاست خارجی گفت: لابی‌های صهیونیستی مغز متفکر آمریکا در مذاکرات هسته ای باایران است و تا برگزاری انتخابات کنگره آمریکا تحت تاثیر آنها عمل خواهد کرد.

حسن هانی‌زاده در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد تمدید4 ماهه توافق ژنو میان ایران و 1+5 گفت: ششمین دور از مذاکرات هسته ای ایران و 1+5، در یک فضای جدی و شفافی در طول 18 روز مذاکره ادامه یافت که تیم مذاکره کننده کشورمان همواره بر روی موارد مورد نظر تاکید داشت و ذره ای از حقوق ملت ایران کوتاه نیامد، اما به نظر می‌رسید آمریکا و کشورهای غربی همواره آمادگی لازم برای رسیدن به توافقنامه جدی را نداشتند.

 

وی تصریح کرد: در حال حاضر 60 درصد متن توافق‌نامه آماده شده است اما بندهای دیگری از جمله آب سنگین اراک، در مورد میزان غنی‌سازی و برخی مسائل حاشیه ای که ارتباطی هم به موضوع مذاکرات ندارد، همواره مورد اختلاف کشورهای غربی است لذا تصمیم گرفته شد تا توافق‌نامه ژنو به مدت 4 ماه دیگر تمدید شود تا مشورت های لازم و فکری در این خصوص انجام شود.

 

این کارشناس سیاست خارجی ادامه داد: آمریکایی‌ها همواره در طول مذاکرات با ایران، تحت تاثیر لابی صهیونیسم عمل کرده‌ و فشارهای زیادی را در میان کشورهای 1+5 برای نرسیدن به توافق وارد کردند.

 

هانی‌زاده خاطرنشان کرد: تیم مذاکره کننده کشورمان در این دور از مذاکرات به خوبی عمل کرد و به هیچ عنوان تسلیم خواسته های آنها نشد. این توافق شاید موجب خواهد شد تا آمریکا بازنگری در سیاست های خود به وجود بیاورد چراکه در ماه سپتامبر شاهد انتخابات کنگره خواهیم بود و این موضوع موجب خواهد شد تا آمریکایی ها اگر خواستار توافق با ایران هستند رژیم صهیونیستی را بازی بدهند تا شاید تا پایان این تمدید 4 ماهه بتوان به نتیجه ای رسید.

 

وی با بیان اینکه دولتمردان غربی خواستار به نتیجه رسیدن مذاکرات ظرف 6 ماه آینده هستند،اظهار داشت: توافقات باید ظرف 6 ماه آینده صورت بگیرد و تیم مذاکره کننده نیز باید ذره ای از حقوق خود کوتاه نیاید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار