دهه پيشرفت و عدالت نيازمند تعامل بيشتر مجلس با دولت است
رشيد قانعي در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه نمايندگان مجلس نبايد اين فرصت تاريخي در خصوص وجود دو قوه اصولگرا را از دست بدهند، اظهار داشت: متاسفانه در چند وقت اخير اين هماهنگي را كمتر شاهد بوديم اما انتظار داريم بعد از راي 25 ميليوني اين هماهنگي و تعامل ميان دو قوه اصولگرا بيشتر شود.
وي با تاكيد بر اينكه نمايندگان مجلس بايد به راي 25 ميليوني ملت تمكين كنند، تصريح كرد: اگر خداي ناكرده برخي نمايندگان بخواهند غرض ورزيهاي سياسي خود را ادامه دهند، بي ترديد خود را در باتلاق غرض ورزيهاي خود قرار دادهاند.
قانعي با اشاره به اينكه اجراي مصوبات امور كشور از سوي دولت يك موضوع بسيار مهم است كه رهبر معظم انقلاب نيز به آن اشاره داشتند، افزود: مجلس و نمايندگان آن بايد به نوعي مصوبات طرحها و لايحههاي خود را در مسير دولت قرار دهند كه در جهت پيشرفت امور كشور باشد.
مسئول واحد سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه صنعتي شريف با اشاره به اينكه رهبر معظم انقلاب در زمان برگزاري انتخابات مجلس هشتم به اين موضوع اشاره كردند كه مردم به كساني راي دهند كه راه را براي دولت هموارتر كنند، اذعان داشت: به نظر مي رسد آنقدر بيانات رهبري روشن است كه حتي اگر نمايندگان نيز بخواهند طرح و لايحهاي مغاير با مسير دولت تصويب كنند ديگر نمي توان اسم ناخواسته بودن روي آن گذاشت./انتهاي پيام/