کد خبر:۳۳۵۵۷۲

عناوین 8 بازی رایانه‌ای ایرانی فاقد مجوز اعلام شد

معاونت نظارت و ارزشیابی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اسامی 8 بازی رایانه‌ای ایرانی فاقد مجوز ساخت و عرضه از این بنیاد را اعلام کرد.
عناوین 8 بازی رایانه‌ای ایرانی فاقد مجوز اعلام شد

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، معاونت نظارت و ارزشیابی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای اعلام کرد که بازی‌های «کندی دراپ»، «41148»، «محرمانه»، «فینگربال»،«بستور»،«تنیس روی میز»، «موتورسواری ایرانی» و «زامبی‌های بدبخت» فاقد مجوز ساخت و عرضه  از این بنیاد است.


بر اساس قانون، نظارت بر تولید (مجوز ساخت) و توزیع و نشر (مجوز عرضه) بازی‌های رایانه‌ای و ویدیویی به عهده این بنیاد است. همچنین پیشتر عناوین 17 بازی ایرانی فاقد مجوز ساخت و نشر را معاونت نظارت و ارزشیابی این بنیاد اعلام کرد.

 
بر این اساس تمامی طرح ها و بازی‌نامه‌ها در اشکال و گونه های مختلف مرتبط با حوزه گیم برای تولید می‌بایست دارای مجوز ساخت باشد، بدیهی است تولید و ارایه هرگونه  بازی رایانه‌ای فارغ از روند یادشده قانونی نبوده وعواقب آن به عهده سازندگان و پخش کنندگان این قبیل تولیدات است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار