به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، تفکر "ناتوری کارتا" در قرن گذشته و بعد از آن که تعدادی از یهودیان احساس کردند تئوری پردازان صهیونیسم قصد دارند در سرزمین متعلق به دیگران یک کشور تاسیس کنند، شکل گرفت.
این گروه معتقدند یهودیان حق غصب اراضی فلسطینی را ندارند و خداوند این قوم را در عهد قدیم به دلیل عدم اجرای شریعت تورات به نحو احسن، با گرفتن حکومتشان مجازات کرده است و یهودیان باید برای همیشه در سایه حمایت کشورهایی که از آنان حمایت می کند و به آنان ظلم نمی کند، زندگی کنند و به تاسیس یک دولت مجزا فکر نکنند.
این جنبش جهانی در دهه 30 میلادی و توسط عده ای از یهودیان ساکن فلسطین تاسیس شد که مدت ها قبل از مجارستان و لیتوانی به این سرزمین آمده بودند و نه تنها با صهیونیسم و اسرائیل دشمنی داشتند که به عقیده آنها صهیونیست ها اصلا یهودی نیستند؛آنها کافرانی هستند که برای رسیدن به اهداف منفورشان از اسم یهودیت بهره می برند.
ناتوری کارتا را معمولا با نام "موشه هرش" می شناسند، خاخام فقیدی که وزیر امور یهودیان در تشکیلات ملی فلسطین و مشاور یاسر عرفات بود. او کسی بود که با اسرائیل مخالفت کرد و اعضای جنبش را در سوزاندن پرچم این رژیم در مناسبت های مختلف همراهی می کرد و همین امر موجب شد که حتی از بسیاری از عرب ها به قضیه فلسطین نزدیک تر باشد.
بسیاری از پیروان این جنبش در محله ای در بیت المقدس اشغالی زندگی می کنند و چون قبول نکردند که به عنوان شهروند اسرائیل پذیرفته شوند و شناسنامه اسرائیلی داشته باشند تحت محاصره و بی عدالتی شدید از سوی اسرائیل قرار دارند و رسانه های صهیونیستی هم آنها را نادیده می گیرند تا این طور نشان دهند که اسرائیلی ها باهم متحد هستند.
این جنبش در طول حیات خود بارها مورد تجاوز صهیونیست ها قرار گرفته به عنوان مثال یک خاخام یهودی به دلیل تلاش برای لغو وعده بالفور کشته شد و موشه هرش نیز در معرض ماده سوزاننده ای قرار گرفت که بر اثر آن یکی از چشمهایش را از دست داد.
اعضای ناتوری کارتا که تعدادشان هزاران نفر برآورد می شود از فقیرترین ساکنان بیت المقدس به شمار می آیند و بخش بزرگی از آنها تحت حمایت سازمانهای صهیونیسم ستیز قرار دارند زیرا از سهیم شدن در اقتصاد رژیم اسرائیل خودداری کرده اند و حتی بچه های آنان در مدارس ویژه ای تحصیل می کنند تا از اختلاط با بچه های اسرائیلی به دور باشند. تعداد زیادی از آنها هم به خارج از اراضی اشغالی سفر کرده اند و گهگاه در لندن یا نیویورک تظاهرات ضد صهیونیستی برگزار می کنند.
جنبش ناتوری کارتا به حقیقت هولوکاست معتقد است اما سوء استفاده از آن برای توجیه تاسیس دولت جعلی به نام اسرائیل را نمی پذیرد بلکه خاطرنشان می کند تعدادی از یهودیان برای سوزاندن هم کیشان خود و کوچ اجباری آنها برای تشکیل دولت، با آلمان نازی همکاری کردند. از این رو صهیونیسم از نظر ناتوری کارتا در قتل هزاران یهودی دست داشته تا سایرین را بترساند و وادارشان کند تا به خاطر تاسیس حکومتی توسعه طلب و برهم زننده عرف های بین المللی مبارزه کنند.
موشه در یکی از گفت و گو های خود اظهار داشته بود: اگر جنایت های هیتلر باعث شده یهودیان به طور جدی به تاسیس حکومت فکر کنند چرا صهیونیسم این تصمیم را در سرزمین فلسطین عملی کرده اند و نه در خاک آلمان و بعد از سقوط هیتلر؟ و حتی معبد سلیمان که آن را بهانه قرار داده اند بیش از دو هزار سال قبل تخریب شده و دیگر در فلسطین وجود ندارد.
نگرش اعضای ناتوری کارتا نسبت به مسلمانان با احترام فراوان همراه است. در یکی از بیانیه های آنها آمده است که ملت های اسلامی یهودیان را نکشته و آزار نداده اند بلکه درهای کشورهای خود را به روی آنها گشوده و با سعه صدر از آنها پذیرایی کرده اند در حالی که ملل دیگر به راحتی مسلمانان، با دیانت یهود کنار نیامده اند.
اعضای ناتوری کارتا تاکید دارند که اسرائیل یاسر عرفات را که اسطوره آنها در مبارزه علیه صهیونیسم بود به قتل رسانده اند و تاسیس دو دولت فلسطین و اسرائیل را راه حل نمی دانند بلکه معتقدند راه حل در لغو تصمیم تقسیمی است که از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال 1947 صادر شده است و باید دولت فلسطینی به مرکزیت قدس تشکیل شود و در مجاورت آن رژیمی به اسم رژیم صهیونیستی موجود نباشد.
این ایده برای بعضی ها واقع بینانه به نظر نمی رسد اما برای اعضای ناتوری کارتا یک هدف است که برای رسیدن به آن دائما در حال تلاش هستند و یهودیان را از اسرائیل مبرا می دانند همچنان که گرگ از ریختن خون یوسف مبرا بود.
منبع: العالم