کد خبر:۳۳۶۱۰۷

نماینده اصلاح‌طلب از اقدام ارزشی شهرداری برآشفت

یک نماینده اصلاح‌طلب از طرح شهرداری تهران برای تکریم بانوان کارمند شهرداری برآشفت.

به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»،‌ کمال‌الدین پیرموذن در مصاحبه با خبرگزاری افراطیون (ایلنا) به شهردار تهران به خاطر اینکه اعلام کرده برای بانوان همکار خود اتاق‌های مستقلی در نظر می‌گیرد حمله کرد و مدعی شد با رفتار سرهنگی نمی‌شود شهرداری را اداره کرد. این اقدامات ایران اسلامی را از بعد عدالت و آزادی و حقوق‌بشر زیر سوال می‌برد. (!)


این نماینده شبه اصلاح‌طلب آنگاه در اظهاراتی بی‌ارتباط به شهرداری گفت: اولویت باید تحقق حماسه اقتصادی و حل مشکلات بیکاری جامعه باشد و با توجه به اینکه در سطح خیابان‌ها آثار زیانبار بیکاری زنان را در مسائل اجتماعی می‌بینیم، دولت و مجلس همت کنند اشتغال زنان را حل کنند.


پیرموذن همچنین مدعی شد این اقدامات مقابل نظر رئیس‌جمهور است و «نمی‌دانم چه اراده‌ای است که می‌خواهند در قبال اظهارات رئیس‌جمهور صف‌آرایی کنند». او توضیح نداده که مگر رئیس‌جمهور جایی از اختلاط زن و مرد و عدم حفظ حرمت بانوان در محیط‌های کاری مختلط دفاع کرده است؟!


با توجه به جنجال رسانه‌های بیگانه علیه اقدامات بجای شهرداری تهران جای سوال است که آیا این نماینده مدعی اصلاحات دیلماج رسانه‌های ضدانقلاب بیگانه شده است؟

 

منبع: کیهان

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار