کد خبر:۳۳۶۱۷۵

ساخت سيستمی برای توليد همزمان برق و آب شيرين از منابع انرژي تجدیدپذیر

محققان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با ساخت توربین‌های بازیافت حرارتی سیستمی را برای تولید همزمان برق و آب شیرین از منابع انرژی تجدید پذیر ارائه کردند.
ساخت سيستمی برای توليد همزمان برق و آب شيرين از منابع انرژي تجدیدپذیر

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، سيستم ابداعي عرضه شده از سوی محققان شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان سيستمی برای توليد توان و حرارت و آب شيرين به طور همزمان از منابع انرژی با دمای پايين شامل منابع انرژی تجديدپذير نظير انرژی خورشيدی و زمين گرمايی و انرژی اتلافی از صنايع است.

 

كاربرد عمده اين سيستم در بازيافت حرارت گازهای داغ خروجی از دودكش كوره‌ها، صنايع فولاد، نفت، گاز و پتروشيمي‌، كارخانجات آجرپزی و صنايع مختلف است.

 

از سوی ديگر اين سيستم قابل راه‌اندازی با استفاده از هر نوع منبع حرارتی ديگر از قبيل منابع انرژی تجديد پذير مانند انرژی خورشيدی و زمين گرمايی يا زيست توده است.

 

از جمله دستاوردهای عمده اين پروژه بومی ‌سازی تكنولوژی مورد استفاده در طراحی و ساخت سيستم‌های بازيافت حرارت و ساخت اولين نمونه از توربين‌هاي بازيافت حرارتي است.

 

قابليت عملكرد با بازدهی بالا در دماهای پايين، گستره‌ عملكرد وسيع (عدم محدوديت دمايی)، قابليت استفاده از منابع انرژی حرارتی مختلف اعم از  انرژی‌های تجديدپذير و حرارت اتلافی، قابليت توليد همزمان برق و حرارت و آب شيرين و هزينه اوليه پايين‌تر نسبت به سيستم‌های مشابه از جمله مزاياي اين سيستم است.

 

قابليت كاربرد برای استحصال توان (الكتريكي و مكانيكی) از تمام منابع انرژی گرمايی با دمای پايين بدون محدوديت دمايی، قابليت استفاده برای توليد توان از حرارت دريافتی از منابع تجديدپذير انرژي نظير خورشيدی و زمين گرمايی و قابليت استفاده در منازل و مجتمع‌های مسكونی جهت تامين انرژی الكتريكی و آب گرم مصرفی خانوار از طريق گرمای دريافت شده از خورشيد از جمله كاربردهای مهم اين سيستم است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار