کد خبر:۳۳۶۳۳۳

عرضه ماده‌ای برای جلوگیری از نشت لوله‌های نفت و گاز از سوی محققان کشور

پژوهشگران شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان ماده‌ای را با استفاده از نانو ذرات سیلیکا عرضه کردند که برای جلوگیری از نشت لوله‌های گاز و نفت و افزایش مقاومت بتن در برابر رطوبت کاربرد دارد.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، این محصول با عنوان ایروفیوم (Aerofume) عرضه شده است که در واقع سیلسکلی دود شده است و در بازارهای ایران به نام ایرسیل شناخته می‌شود.

 

محصول تولید شده حاوی دانه‌های نانو سیلیکا است که در یک ساختار سه یعدی به هم جوش خورده است.

 

ایروفیوم به عنوان یک عامل کنترل سیالات است که در فرمولاسیون رزین‌های مایع به کار برده می‌شود.

 

این محصول دارای کاربردهای وسیعی در صنعت است که از آن جمله می‌توان به پر کننده در لاستیک اتومبیل و خمیردندان، افزایش دهنده دوام و مقاومت بتن در برابر جذب آب، خوردگی، موادشیمیایی، کاهش نشت دهی در لوله‌های نفت و گاز و افزایش دوام لوله‌ها، ممانعت از ته نشینی رنگدانه‌ها در رنگ‌ها و صنایع غذایی اشاره کرد.

 

پژوهشگران این طرح بر اساس داده‌های شرکت‌های معتبر سازنده سیلیکای دود شده معتقدند تاکنون هیچ مورد از سوزش در پوست و یا مجازی مخاطی در تماس با این ماده گزارش نشده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار