کد خبر:۳۳۶۳۹
باغبان در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

پيشرفت و آباداني كشور در راستاي تعامل مجلس و دولت محقق مي‌شود

مسئول واحد سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه اميركبير با اشاره به اينكه تعامل دو قوه مجريه و مقننه دليل دخالت دو قوه بر فعاليت يكديگر نيست، گفت: پيشرفت و آباداني كشور در راستاي تعامل مجلس و دولت محقق مي‌شود.

نصير باغبان در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با تاكيد بر اينكه دولت و مجلس بايد مشروعيت يكديگر را مخدوش نكنند، اظهار داشت: مجلس بايد در جهت تحكيم مشروعيت دولت اقدام كند و همگام با دولت در جهت پوشش نقاط ضعف تلاش كند.

وي با بيان اينكه مجلس و دولت نبايد منافع مردم را فداي اختلافات جزئي كند، تصريح كرد: همكاري و تعامل سازنده ميان دو قوه مجريه و مقننه، قطعاً در رفع كمبود‌هايي كه در عرصه‌هاي مختلف شاهد آن هستيم، موثر خواهد بود./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار