کد خبر:۳۳۶۳۹۴

ایران در میان 200 مرکز برتر دنیا در جراحی ایمپلنت قرار گرفت/ 8 مرکز آسیایی در لیست

به تازگی انجمن‌های ایمپلنتولوژی آلمان و سوئیس بر اساس 4 شاخص اقدام به رتبه بندی کلینیک‌های جراحی ایمپلنت دردنیا کردند که نام ایران نیز در میان 200 مرکز فوق تخصصی در دنیا قرار گرفت.
ایران در میان 200 مرکز برتر دنیا در جراحی ایمپلنت قرار گرفت/ 8 مرکز آسیایی در لیست

به گزارش خبرنگار علمی در سال 2013 انجمن ایمپلنتولوژی آلمان و انجمن ایمپلنتولوژی سوئیس با راه اندازی سایتی به آدرس www.LeadingImplantCenters.com اقدام به رتبه بندی کلینیک‌های جراحی ایمپلنت در جهان کردند.

 

هدف اصلی راه اندازی این سایت که با یک مشارکت اعضای هیات علمی دانشگاه‌های معتبر جهان راه اندازی شد، معرفی بهترین مراکز "جراحی ایمپلنت" در سراسر جهان به بیماران بین‌المللی است.

 

این سایت بر اساس سنجش اعتبار علمی ایمپلنتولوژیست‌ها، آمار جراحی‌های به ثبت رسیده، میزان موفقیت و مشکلات بیماران پس از جراحی و میزان تجربه و تحصیلات متخصص مورد نظر، آنها را برای لیست بهترین‌ها در جهان انتخاب می‌کند.

بر اساس این شاخص‌ها در حال حاضر بیش از 200 متخصص و فوق تخصص جراحی‌های ایمپلنت از 25 کشور دنیا در لیست " بهترین کلینیک‌های جراحی ایمپلنت در جهان" قرار گرفته‌اند.

 

بر اساس این رتبه بندی‌ها اخیرا نام ایران با نمایندگی "دکتر بهنام شکیبایی" در لیست سایت  "بهترین کلینیک‌های جراحی ایمپلنت در جهان" در سوئیس( Leading Implant Centers of the world) قرار گرفته است.


نام متخصص ایرانی در میان برترین مراکز جراحی ایمپلنت

بر این اساس کلینیک فوق تخصصی "دکتر بهنام شکیبایی" در تهران به عنوان یکی از بهترین و پیشروترین مراکز درمان ایمپلنت در جهان برگزیده شد.

 

از قاره آسیا تنها 12 کلینیک "جراحی ایمپلنت" مورد تائید این سایت سوئیسی قرار گرفت که 8 مرکز در ژاپن، یک مرکز در تایوان، یک مرکز در چین، یک مرکز در امارات متحده عربی و یک مرکز در ایران قرار دارد.

 

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، پیش از این دکتر بهنام شکیبایی- مخترع تکنیک‌های جراحی کم تهاجمی کشیدن دندان و باز سازی فوری حفره خالی دندان جهت جلوگیری از تحلیل بافت استخوان و لثه فک (Socket and Ridge Preservation)  به عنوان اولین محقق در جهان موفق به اثبات علمی کاربرد مواد لازم در تکنیک‌های مذکور شد.

 

این تکنیک‌ها از تحلیل بافت پس از کشیدن دندان جلوگیری می‌کنند و از این رو کیفیت جراحی ایمپلنت را 3 ماه پس از کشیدن دندان به صورت قابل توجهی افزایش می‌دهد. این روش در سال‌های 2009 و 2010 میلادی به صورت علمی توسط وی در دنیا منتشر شد.

 

با توجه به اهمیت پر کردن حفره ایجاد شده در لثه در زمان کوتاه برخی از دانشگاه‌های معتبر اروپایی و آمریکایی این تکنیک را وارد برنامه تدریسی خود کردند؛ چراکه معتقد بودند به غیر از موادی که در این تحقیقات ارائه شده است، می‌توان از مواد ارزان‌تر مانند هیدرکسیل آپاتیت صنعتی برای این امر نیز استفاده کرد.

 

وی همچنین به دعوت به کنگره بین‌المللی انجمن دندانپزشکی میکروسکوپی اروپا (ASMD) توانست روش جراحی میکروسکوپی سینوس لیفت خارجی را به صورت زنده در 3 قاره اروپا (برلین، آمستردام و بروکسل)، آمریکا (شیکاگو  و  اورلاندو) و در آسیا (توکیو) پخش کند.

 

پخش زنده جراحی میکروسکوپی در 3 قاره

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار