کد خبر:۳۳۶۳۹۷

نبود مرکزی برای تجاری سازی محصولات دوستدار محیط ‌زیست در کشور

دبیر شورای ملی ایمنی زیستی با اشاره به دلایل عدم صرفه اقتصادی را از دلایل جدا بودن علم با صنعت ذکر کرد و گفت: در دنیا محصولات مرتبط با محیط زیست پذیرفته می‌شود ولی در کشور مراکزی برای این امر در اختیار نداریم.
نبود مرکزی برای تجاری سازی محصولات دوستدار محیط ‌زیست در کشور

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر شهاب الدین منتظمی با انتقاد از جدا بودن دو حوزه علم و صنعت در کشور، افزود: یکی از دلایل شکل نگرفتن ارتباط بین دو حوزه صنعت و علم نبود صرفه اقتصادی برای صنعت گران است؛ چراکه موضوع سود مالی برای صنعت گران بسیار حائز اهمیت است، صنعت گران در ایجاد این ارتباط صرفه اقتصادی را نیز مورد بررسی دقیق قرار می‌دهند.

 


دبیر شورای ملی ایمنی زیستی خارج شدن صنعت از شکل سنتی را یکی از فواید تعامل دو حوزه علم و صنعت عنوان کرد و اظهار داشت: علمی نبودن سرمایه گذار و مورد حمایت مادی و معنوی قرار نگرفتن اهل علم از دیگر علل این موضوع است.

 

وی با اشاره به برخی چه راهکارها برای ایجاد این ارتباط ادامه داد: رد این زمینه لازم است تا رویکردها نه منطقه‌ای بلکه ملی کنیم که در این صورت می‌توانیم تولیدات دانش بنیان خود را پس از مطالعه و مخاطب شناسی، در منطقه جایگزین محصولات دیگر کشورها کنیم.

 

منتظمی با اشاره به تجربه کشورهای خاورمیانه در این زمینه یادآور شد: ترکیه امروز با تکیه بر برنامه ریزی و علم و اقتصاد به تدریج محصولات خود را در منطقه جایگزین محصولات چینی کرده است.

 

وی کیفیت بالا و قیمت پایین را از جمله موارد موفقیت در فروش محصولات دانش بنیان ذکر کرد و گفت: امروزه در دنیا هر آنچه مرتبط با محیط زیست و محصولات دوستدار محیط زیست باشد مورد ‌پذیرش قرار می‌گیرد و بازار خوبی دارد اما متاسفانه ما در داخل کشور مراکزی که به این موضوع بپردازد در اختیار نداریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار