گنجی که داعش از مرقد حضرت یونس‌علیه‌السلام به سرقت برد
کد خبر:۳۳۶۴۵۰

گنجی که داعش از مرقد حضرت یونس‌علیه‌السلام به سرقت برد

رئیس شورای اسناد‌ام الربیعین در استان نینوا اعلام کرد که گروهک تروریستی «داعش» با تخریب مقبره و مسجد یونس پیامبر (ص) در موصل، گنج گران بهای متعلق به دوره سرجونی مدفون در این مکان را به سرقت برده است.

به گزارش گروه فضای مجازی‌«خبرگزاری دانشجو»، «زهیر چلبی» با بیان اینکه عناصر گروه تروریستی داعش بعد از سیطره بر مسجد جامع یونس پیامبر (ع) و اخراج امام و خطیب این مسجد، اقدام به حفاری در این مکان کردند، گفت: بر اساس اطلاعات به دست آمده و به گفته منابع موثق، تروریست‌ها گنج گران بهایی را که در این مکان مدفون بود، به سرقت بردند.

وی در گفت‌و‌گو با «سومریه نیوز» افزود: عناصر داعش بعد از سرقت گنج، مسجد را بوسیله بولدوزر با خاک یکسان کردند و سرنوشت گنج به سرقت رفته نیز همچنان نامعلوم است.

چلبی در ادامه ضمن اینکه از رسانه‌های ملحی و عربی خواست از انقلابی توصیف کردن گروه‌ها و باندهای تروریسی داعش در موصل دست بردارند، تاکید کرد که جستجو از سرنوشت گنجی که داعشی‌ها به سرقت برده‌اند، امری ضروری است.

 

 

منبع: فرهنگ نیوز

پربازدیدترین آخرین اخبار