به گزارش گروه فضای مجازی«خبرگزاری دانشجو»،دانشمندان این دارو را روی ۱۲۰۰ بیمار بهطور مساوی آزمایش کردند. ۶۰۰ فرد که از داروی قهوه سبز استفاده کرده بودند و در بقیه از دارونما استفاده شده بود.
عصاره تهیه شده از قهوه سبز (به صورت چای) را نیم ساعت قبل از صرف صبحانه (ناشتا) به آنها خورانده و پس از گذشت سه ماه افرادی که از عصارهٔ قهوه سبز استفاده کرده بودند مقدار بسیار زیادی از چربیهای موجود در کبد را از دست داده و نیز فشارخون و قندخون آنان نیز مورد آزمایش قرارگرفت که بسیار مناسب بود و این ماده باعث تنظیم فشارخون و قندخون در بدن آنها شد و باعث از بین بردن اکسیدانهای بدن آنها شد ولی در افرادیکه فقط از دارونما استفاده کرده بودند هیچ تغییری ایجاد نشده بود.
محققان میگویند: این موارد همگی حاکی از آن است که کافئین موجود در قهوه سبز باعث بهبود بخشیدن به سلولهای بدن میشود و کمک خوبی در به حرکت انداختن سلولهای ماهیچهیی بدن میکند و تأثیر بسزایی در کندکردن سلولهای چربی در کبد دارند.
این محققان توصیه میکنند که قهوه سبز به صورت نوشیدنی چای، پیش از صبحانه مصرف شود تا برای پایینآوردن چربی بدن اثر کند و با این کار بتوان به بهبود متابولیسم بدن کمک کرد و هم به وزن ایدهآل دست یافت.
قهوه سبز متابولیسم بدن را از طریق اسیدگلوکورونیک تحریک میکند و این ماده همزمان با تحریک کبد، برای چربیسوزی از آزادشدن گلوکز در جریان خون جلوگیری به عمل میآورد.
این موارد باعث میشود تا افراد بتوانند بدون تغییر در رژیم غذایی روزانهٔ خود لاغر شوند و به این ترتیب گلوکورونیک اسید ذخیرهٔ چربی بدن و چربی اشباع شده در کبد کاهش یابد و سوخت و ساز بدن بهبود یابد.
محققان دریافتهاند که قهوه سبز بهتر از چای سبز و انگور دارای خواص آنتیاکسیدان است و در حفظ قندخون در شرایط سالم و فشارخون به بهبود عملکرد قلب و عروق کمک میکند.
لازم به ذکر است که این موارد همگی در قهوه سبز موجود است نه در قهوهٔ تفت داده شده (قهوه قهوهیی) و نباید این قهوه به مدت زیاد در انبارها نگهداری شود، چون خواص خود را به مرور از دست میدهد.
منبع: فرهنگ نیوز