کد خبر:۳۳۶۷۷۷

ایران دومین کشور دنیا در فناوری تزریق آهسته رهش / تولید یک میلیون فرآورده تا 3 ماه آینده

بیمارانی که نیاز به تزریق روزانه دارو دارند با استفاده از فرآورده‌های تزریقی آهسته رهش محققان کشور قادر خواهند بود تا در یک تزریق تا 3 ماه داروی مورد نیاز خود را تامین کنند.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»،  با اجرای طرح کلان ملی تولید فراورده‌های تزریقی آهسته رهش توسط مرکز طرح‌های کلان ملی معاونت علمی بیمارانی که نیازمند تزریق روزانه دارو هستند از استفاده مکرر داروها بی نیاز شده و می‌توانند تنها با یک بار تزریق این فراورده، تا 3 ماه بدون نیاز به استفاده از تزریق مجدد که بری آنها علاوه بر هزینه‌های بسیار مشکلات دیگری را ایجاد می‌کند، بی نیاز شوند.

با اجرایی شدن این طرح هم اینک پس از ایالات متحده آمریکا، جمهوری اسلامی ایران دومین کشور دارای این فناوری است به گونه‌ای که اینک قادر هستیم بخشی از بازار نیاز درمانی جهان را در اختیار بگیریم و به رقیبی برای این کشور تبدیل شویم.

 

محققان این پروژه پس از رونمایی فراورده ، وزارت بهداشت موضوع تولید صنعتی این فراورده را در دستور کار خود قرار داد و در این راستا، پس از بررسی‌های کارشناسی طرح به معاونت علمی برای تامین اعتبار به صورت پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به ارزش 450 میلیون تومان انجام شد.

بازار این دارو در جهان سالانه بین 3 تا 4 میلیارد دلار است ولی کشور آمریکایی با وجود پیشتاز بودن در این حوزه تنها هدفی 2 میلیارد دلاری را برای خود در این بخش ترسیم کرده‌اند که این موضوع نشان می‌دهد در این حوزه بازار مناسبی در اختیار داریم که می‌توان از آن بهترین بهره برداری را صورت داد.

تا پیش از اجرا شدن این طرح و تولید محصول توسط محققان ایرانی، سالانه 25 میلیون دلار دارو به کشور وارد می‌شد که با اجرای این طرح کلان ملی قادریم نیازهای داخلی را تامین کرده و علاوه بر آن نگاهی به صادرات داشته باشیم که در این راستا و برای محدود کردن واردات این نوع دارو، رایزنی‌هایی با وزارت بهداشت انجام شده است.

در این راستا در فاز اول تولید این دارو، سالانه نسبت به تولید 120 هزار عدد از این فراورده اقدام می‌شود که نزدیک به نیمی از نیاز کشور را تامین می‌کند و در تلاشیم تا 3 ماه آینده با بهره برداری کامل از خطوط تولیدی فراورده نسبت به تولید یک میلیون عدد این محصول با هدف خودکفایی کامل کشور و نیز صادرات آن به خارج اقدام کنیم ضمن اینکه، در شرایط کنونی نیز محموله‌هایی از این فراورده به سوریه در حال ارسال است.

هر فراورده وارداتی به کشور 230 هزار تومان برای بیمار هزینه داشت در حالی که این رقم با تولید محصول مشابه و با کیفیت برتر ایرانی به 150 هزار تومان کاهش یافته است و میزان ارزبری آن نیز به یک چهارم رسیده است.

 

این محققان در تلاش هستند تا خط تولید این مجموعه در پارک را بر اساس استانداردهای روز اروپا راه اندازی کنند.خط تولید فعلی این مجموعه در میان 10 خط تولید برتر کشور در حوزه تولید محصولات دارویی و پزشکی قرار دارد.با راه اندازی خط تولید این محصول علاوه بر ایجاد 42 فرصت شغلی بسیاری از صنایع پایین دستی این صنعت نیز فعال خواهند شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار