کد خبر:۳۳۷۴۲۱
خواندنی‌ترین اخبار فضای مجازی؛

ماجرای فروش زنان در عراق/ فیلم جنایت اسفناک صهیونیست‌ها/ زندگی بازیگر زن ایرانی کنار خیابان/ بفرمایید تورگردشگری «گنج‌یابی»!

تجمع کودکان ایرانی در حمایت از کودکان مظلوم غزه، حامی‌صهیونیست‌ها هم دلسوز بچه‌های غزه شد، وداع جانسوز پدر فلسطینی با کودک 10ماه‎‌اش، بازار لبنیات شیر تو شیر شد، حمایت از منافقین در بحرین، برگزاری یک تور عجیب‌وغریب در جنگل‌های شمال، ورزشی به‌نام پارکور، حضور جنجالی بازیکن ایرانی در قطرو... از اهم اخبار امروز فضای مجازی است.
ماجرای فروش زنان در عراق/ فیلم جنایت اسفناک صهیونیست‌ها/ زندگی بازیگر زن ایرانی کنار خیابان/ بفرمایید تورگردشگری «گنج‌یابی»!

 گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»- اخبار فضای مجازی آنقدر متنوع، پرتعداد و گسترده است که کمتر کاربری توانایی بررسی همه آنها را دارد. در این بین گاهی مجبور می‌شویم زمان‌های طولانی را برای خواندن اخبار در فضای اینترنت سپری کنیم.

 

گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» با توجه به علاقه مخاطبان جهت آگاهی از اخبار متنوع، می‌کوشد تا با ارائه بسته خبری از «خواندنی ترین اخبار فضای مجازی»، کوتاهترین مسیر را برای دسترسی کاربران این خبرگزاری به اخبار جذاب و گوناگون فراهم آورد.

 

 

تجمع کودکان ایرانی در حمایت از کودکان مظلوم غزه

 

 

حامی‌صهیونیست‌ها هم دلسوز بچه‌های غزه شد!

 

بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل، حمله مرگبار روز یکشنبه، ۱۲ مرداد، به یک مدرسه تحت پوشش سازمان ملل را محکوم کرد و آن را «خطای اخلاقی و عملی جنایتکارانه» خواند. وی روز یکشنبه خواستار آن شد که افراد مسوول در این حمله به خاطر «نقض فاحش مقررات انسان دوستانه بین‌المللی» محاکمه شوند.

 

واکنش دیرهنگام و ناکافی دبیر کل سازمان ملل (که اصولا بدون سازوکار اجرایی، تنها چند کلمه بی‌فایده محسوب می‌شود)، در حالی بیان شده که وی در روزهای اولیه هجوم آدمکشان صهیونیست به غزه، رسماً از آنها حمایت و دفاع کرده بود و هنوز هم بابت سخنان خود اقدام به عذرخواهی نکرده است.

 

 

 

 

 

 

وداع جانسوز پدر فلسطینی با کودک 10ماه‎‌اش

 

 بازار لبنیات شیر تو شیر شد


فارس: مثل شوک بود. وقتی که بالاترین مقام نظام سلامت از وجود روغن پالم در شیرهای پرچرب خبر داد. خبر داغی که خیلی زود تیتر روزنامه‌ها شد اما حالا مدیر کل مواد غذایی وزارت بهداشت می‌گوید: داستان جور دیگری است. حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت دیروز در جمع خبرنگاران پرده از یک تخلف بزرگ برداشت، او از اضافه کردن روغن پالم در شیرهای پرچرب سخن گفت، که به گفته او اکنون دیگر به اثبات رسیده است و پرونده آن برای تصمیم آخر روی میز رئیس جمهور است.

 

هاشمی وجود روغن پالم را در شیرهای پرچرب تائید کرد و گفت: متأسفانه این موضوع صحت دارد و ما گزارش مربوطه را به رئیس جمهور ارائه کرده‌ایم.

 

وی افزود: شیرهای پر چرب بسیاری از چربی‌هایش به خاطر روغن پالم است نه به خاطر چربی طبیعی شیر و مردم بدانند که هزینه را برای چه شیری پرداخت می‌کنند.

 

شهمیرزاد روزانه کمتر از 8 ساعت آب دارد

ایسنا:‌ نایب رییس کمیته آب کمیسیون عمران مجلس به مشکل آب در شهرهای حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شهر نمونه بین‌المللی گردشگری شهمیرزاد روزانه کمتر از 8 ساعت آب دارد. هم‌چنین شهرهای مهدیشهر 30 لیتر در ثانیه و شهر سرخه 25 لیتر در ثانیه کمبود آب دارند، فلذا حل این مشکل در این منطقه نیازمند برنامه‌های جدی و کاربردی در سه مقطع کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت است.

 

وی با بیان این‌که میزان تولید و مصرف آب در بسیاری از شهرهای استان به نقطه سر به سر رسیده است، خاطرنشان کرد: تا زمان اجرایی شدن طرح انتقال آب خزر به استان، آغاز عملیات اجرایی سد فینسک برای تامین آب شهرهای پایین دست امری حیاتی است.

 

خسروی با اشاره به این‌که در آینده جنگ آب را خواهیم دید، اذعان کرد: متاسفانه هم اینک این رویارویی در کشور و بین شهرهای اصفهان، یزد، شهرکرد، کرمان و...بوجود آمده و اگر تدبیری نشود در آینده با مشکل جدی روبرو خواهیم بود.

 

بحران آب در خمین

 

برگزاری یک تور عجیب‌وغریب در جنگلهای شمال!

 

یک تور آموزشی و علمی با سرپرستی یک استاد راهنما قرار است در جنگل های شمال کشور به منظور آموزش چگونگی یافتن گنج و دفینه برگزار شود.


چندی پیش خبر از انتشار قارچ گونه سایت های گنج یابی منتشر و اعلام شد که در این سایت ها افراد سودجو به راحتی اقدام به تبلیغ چگونگی پیدا کردن گنج و دفینه های طلا و غارت محوطه های تاریخی می کنند بدون اینکه اداره حقوقی، حراست و یگان حفاظت سازمان میراث فرهنگی اطلاعی از این موضوع داشته باشند. پیگیریهای مهر حاکی از آن بود مسئولان مربوط یا برای اولین بار است که چنین موضوعی را شنیده اند و یا تاکنون برایشان پیگیری چگونگی فعالیت گردانندگان این سایت ها اهمیت چندانی نداشته است.

 

البته چندی بعد یگان حفاظت از میراث فرهنگی که وظیفه شناسایی این تخلفات را دارد دو گزارش از برخورد با متخلفان حوزه میراث فرهنگی منتشر کرد. اما این پایان ماجرا نبود؛ به تازگی در سایت های مجازی و شبکه های اجتماعی اطلاعیه دیگری منتشر شده که نشان می دهد افرادی به سرپرستی یک استاد راهنما به نام "ف.ب" گروه کاوش تشکیل داده و قرار است اواخر مرداد ماه به تور علمی و آموزشی چگونگی دفینه یابی در جنگلهای شمال کشور بروند.


در تبلیغات مربوط به این تور آموزشی آمده است: "توجه داشته باشید از آنجا که این کمپینگ علمی در قالب یک تور تحقیقاتی همراه با کاوش واقعی است، تنها ویژه اعضای باشگاه و مشترکانی است که مورد تایید استاد ... باشند. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر و چگونگی ثبت نام و رزرو جا با خانمی به اسم ... و شماره تلفن .... تماس بگیرید."


فعالیت این گروه تنها معطوف به برگزاری تورهای علمی تحقیقاتی نیست. آنها در شبکه های اجتماعی کلیپ های متعددی درباره چگونگی آموزش گنج یابی به مخاطبان خود پخش کرده اند. در یکی از این کلیپ ها، گرداننده این سایت آورده که هدف ما از آموزش تنها زدن سنگ میراث فرهنگی به سینه است. متولیان میراث فرهنگی برخورد قهری با گنج یابان انجام می دهند ولی ما به آنها آموزش می دهیم که ناشیانه یک محوطه و یا بنای تاریخی را تخریب نکنند بلکه با شناخت بهتر به سراغ گنج بروند. این موضوع به اطلاع روابط عمومی اداره میراث فرهنگی استان مازندران رسید و وی قول پیگیری آن را از طریق معاونت میراث فرهنگی و یگان حفاطت این اداره کل داد.

مهدی ایزدی معاون میراث فرهنگی این استان نیز به خبرنگار مهر گفت که تا کنون به چنین موضوعی برخورد نکرده است با این حال آموزش گنج یابی را ممنوع و اقدامی خلاف قانون دانست.

 

ورزشی به نام پارکور!

 

 

حضور سیدجلال در قطر جنجال‌ساز شد

 

فارس: حضور سیدجلال حسینی در قطر برای فدراسیون فوتبال این کشور عربی جنجال‌ساز شد و دو باشگاه مطرح با هم اختلاف نظر پیدا کردند.

سیدجلال حسینی پس از بازگشت به ایران چندروزی را برای دریافت روادید اتریش جهت پیوستن به اردوی الاهلی قطر به سفارت اتریش در ایران رفت و ‌آمد کرد بالاخره روادید سید جلال حسینی با تلاش قطری‌ها صادر شد. این بازیکن ساعت 4 بامداد امروز برای پیوستن به اردوی الاهلی قطر راهی اتریش شد.

گفتنی است انتقال این بازیکن ایرانی به باشگاه قطری باعث جنجال بزرگی در فوتبال قطر شده است. مسئولان باشگاه الجیش پس از اینکه متوجه شدند سیدجلال در تمرینات الاهلی حضور پیدا کرده سریعا واکنش نشان داده و اعلام کردند قبل از مقامات الاهلی با این بازیکن وارد مذاکره شوند، آنها گفت و گو ها را با او نهایی کرده بودند و به توافق هایی هم رسیده بودند. الجیشی‌ها معتقدند باشگاه الاهلی برخی از قانون‌های فوتبال قطر را دور زده و با این بازیکن قرارداد امضا کرده‌اند. از طرفی دیگر الاهلی قطر نیز اعلام کرده که سید جلال حسینی بازیکن این تیم است و به هیچ عنوان به تیم دیگری نمی‌رود.

الجیش قطر که مسئولت تیمش به عهده یکی از فرزندان مسئولان بلندپایه قطر است به باشگاه الاهلی و حتی جلال حسینی اعلام کرده که هرگز از این موضوع پا پس نمی‌کشد و سید جلال باید پس از اردوی اتریش سریعا در اردوی الجیش قطر حضور پیدا کند. البته گفته می‌شود پای این درگیری به فدراسیون قطر نیز باز شده اما قطری‌ها اعلام کردند که چندان دوست ندارند این موضوع انعکاس گسترده‌ای در رسانه‌ها داشته باشد و قرار است با یک جلسه این موضوع حل شود.

البته الجیش قطر اعلام کرده که منتظر حضور سید جلال حسینی است و پرونده او را پیگیری می‌کند.

 

فروش زنان در عراق!؟


جهان: جمعیت هلال احمر عراق با انتشار گزارشی اعلام کرد که داعش پس از ربودن زنان و دختران ایزدی و مسیحی آنها را به مکان نامعلومی منتقل کرده تا آنها را به عنوان "کنیز" به فروش برساند.


 همزمان با انتشار خبر ربایش زنان ایزدی و مسیحی در سنجار و تلعفر توسط داعش و انتقال آنها به مکان نامعلومی به منظور فروش آنها به عنوان کنیز، وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه ای اوضاع جاری را در این مناطق بسیار نگران کننده توصیف کرد. جمعیت هلال احمر عراق با انتشار گزارشی اعلام کرد که داعش پس از ربودن زنان و دختران ایزدی و مسیحی آنها را به مکان نامعلومی منتقل کرده تا آنها را به عنوان "کنیز" به فروش برساند.

 

"محمد الخزاعی" معاون دبیر کل جمعیت هلال احمر در این خصوص گفت: عوامل داعش اعضای بیش از ۱۰۰ خانواده را در فرودگاه تلعفر ربوده و همه مردان این خانواده ها را به قتل رسانده است.

وی تأکید کرد که وضعیت این خانواده ها به شدت بغرنج است.

از سوی دیگر، وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه ای ضمن محکوم کردن جنایات اخیر داعش در سنجار و تلعفر اعلام کرد که وضعیت غیر نظامیان در این مناطق بسیار نگران کننده است.


 

 

حاشیه تقدیم استوارنامه سفیر جدید ویتنام به وزیر خارجه کشورمان

 

پارلمان‌ بحرین با منافقین اعلام‌ همبستگی کرد


العالم: پارلمان بحرین در نامه‌ای به یکی از سران ارشد منافقین، همبستگی خود را با این گروهک تروریستی و جنایتکار اعلام کرد. سایت "مرأت البحرین" تأکید کرد؛ "عبدالحکیم الشمری" با تقدیم نامه‌ای به مریم رجوی به نیابت از پارلمان بحرین، با این گروهک اعلام همبستگی کرد.

 

الشمری در فیلمی که مربوط به یک مراسم شام در ژوئیه ۲۰۱۴ است، از گروهک تروریستی منافقین تمجید کرده است. اقدام عجیب این نماینده بحرینی در حمایت از منافقین درحالی است که این گروهک تروریستی علاوه بر ارتکاب اقدامات جنایتکارانه بسیاری علیه مردم ایران، در دوران رژیم صدام در عراق نیز خیانتها و جنایتهای بسیاری را علیه مردم عراق مرتکب شد.

 

با وجود اینکه جنایتهای این گروهک تروریستی به دلیل وجود اسناد و مدارک بسیار زیاد به هیچ وجه قابل انکار نیست؛ آمریکا سال گذشته این گروهک جنایتکار را از فهرست گروه های تروریستی خود حذف کرد.

 


زندگی بازیگر زن ایرانی در گوشه خیابان


باشگاه خبرنگاران: ثریا حکمت با بیان اینکه در وضعیت مالی خیلی بدی به سر می‌برم، گفت: بعد از 35 سال کار و 61 سال سن، من را به‌عنوان پیشکسوت قبول ندارند. درنتیجه از چندی دیگر در چادر زندگی می‌کنم. این هنرمند بازیگر اظهار کرد: صاحبخانه ودیعه اجاره را بالا برده که از توان من خارج است و تصمیم دارم اثاث‌هایی که برایم باقی مانده را بفروشم و با پول آن دخترم را به خوابگاه بفرستم و خودم هم در خیابان چادر بزنم وی با بیان اینکه در سال گذشته هم سه روز در چادر زندگی کرده است، گفت: آن موقع هم به‌دلیل اینکه اجاره خانه‌ام عقب افتاده بود، صاحبخانه از پول ودیعه‌ام کم کرده بود که دیگر پولی برای خانه گرفتن نداشتم. بعد از کمک پنج میلیونی ارشاد توانستم جایی را اجاره کنم. این بازیگر با بیان اینکه با مشکلات زیادی زندگی را می‌گذراند، ادامه داد: سال گذشته تصمیم گرفتم دو بار خودم را از بین ببرم و اقدام به این کار هم کردم اما موفق نشدم. الان کل دندان‌هایم را کشیده‌ام و هزینه درمان آن‌ها را ندارم. برای گرفتن بودجه به همه‌جا رفته‌ام. حتی چندی پیش به‌سراغ همسر آقای انصاری که مالک بازار مبل هستند، رفتم اما باز هم اتفاقی نیفتاد و نمی‌دانم این همه بودجه در مملکت جابه‌جا می‌شود، چرا من بعد از این همه سال فعالیت هنری نباید سهمی از آن داشته باشم؟

 

وی افزود: به خانه سینما رفتم، آنجا هم گفتند خودمان 500 میلیون تومان بدهی داریم و نمی‌توانیم کمک کنیم. خانه پیشکسوتان هنر هم می‌گوید چون به‌عنوان هنرمند درجه دو معرفی شده‌ام، نمی‌توانند کمک کند. در صورتی که در فیلم‌های زیادی نقش اول بازی کرده‌ام. البته با صحبت‌هایی که با آنجا شده قرار است 150 هزار تومان به من بدهند.

 

ثریا حکمت ادامه داد: به وزارت ارشاد نامه نوشتم و درخواست کمک کرده‌ام. زمانی آقای انتظامی (عزت‌الله) به ما کمک می‌کرد اما دیگر خسته شد و الان دیگر جواب تلفن را هم نمی‌دهد. اخیرا آقای ایوبی ماهی 350 هزار تومان ماهیانه تعیین کرده‌اند و 180 هزار تومان هم از طرح تکریم می‌گیرم اما این مبلغ حتی نصف اجاره خانه‌ام هم نمی‌شود.

 

«آواز قو» آخرین فعالیت سینمایی حکمت محسوب می‌شود. این بازیگر که بیش از 10 سال است فعالیت بازیگری ندارد در آثار دیگری چون «نقطه ضعف»، «تصویر آخر»، «خواستگاری»، «نیش» و فیلم به‌یاد ماندنی «ای ایران» ناصر تقوایی به ایفای نقش پرداخته است.

 

شیوه خنک کردن بدن ببرها در تابستان!

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار