کد خبر:۳۳۷۵۱۶

واکنش مدیر عامل ایرانسل به گران شدن ناگهانی تعرفه‌ها/ جریمه مخابرات به علت بدهکاری به ایرانسل

مدیر عامل ایرانسل در واکنش به افزایش ناگهانی تعرفه‌های خود گفت: از میان 12 مورد تعرفه ‌سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری در 10 مورد از همراه اول تعرفه کمتری داریم و در یک مورد نیز با هم برابریم و این به معنی کاهش تعرفه است.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا قلمبر دزفولی در جمع خبرنگاران با گلایه از چگونگی اطلاع رسانی تغییر تعرفه‌های این اپراتور خاطر نشان کرد: در حالی که اطلاع رسانی در مورد تغییر تعرفه‌ها به‌طور کامل و از طریق پیامک و سایت انجام شده‌بود اما رسانه‌ها در مورد این موضوع جو‌سازی کردند.

 

مدیر عامل ایرانسل با اشاره به اینکه اکنون در سیم‌کارت‌های دائمی ایرانسل تعرفه 499 ریال است و این یعنی کف تعرفه، تاکید کرد: تعرفه‌های MMS ایرانسل  از 32 تومان به 199 ریال رسیده و کاهش داشته است در حالی که هم‌اکنون برخی اپراتورها این سرویس را با قیمت 100 تومان ارائه می‌دهند. از سوی دیگر تماس از سیم‌کارت اعتباری ایرانسل به تلفن ثابت هم با کاهش تعرفه مواجه بوده است.

 

دزفولی با بیان اینکه از میان 12 مورد تعرفه ‌سیم‌کارت‌های دائمی و اعتباری در 10 مورد از همراه اول تعرفه کمتری داریم و در یک مورد نیز با هم برابریم خاطر نشان کرد: با اجرای طرح‌هایی مانند جزیره هوشمند در برخی ساعات مشترکان تعرفه‌ای معادل 7 تومان می‌پردازند.

 

وی با اشاره به اینکه ایرانسل به صورتی کاملا شفاف موضوع تغییر تعرفه‌های خود را اعلام کرده‌ بود، اظهار داشت: ایرانسل تغییر تعرفه‌ای خود را قبل از موعد به سازمان تنظیم مقررات اعلام کرده و آنها را بر روی سایت خود هم قرار داده بود ضمن آنکه پیامک نیز برای همه مشترکان ارسال شده بود.

 

مدیرعامل ایرانسل در مواجهه با واکنش خبرنگاران که گفتند پیامکی دریافت نشده است، گفت: متن و آمار ارسال این پیامک از طریق روابط عمومی ایرانسل در اختیار رسانه‌ها قرار خواهد گرفت.

 

وی با تاکید براینکه ایرانسل هیچگاه بنای مخفی کاری با مشترکان را نداشته است یادآور شد: ایرانسل بلافاصله پس از پایان تماس پیامک هزینه مکالمه را ارسال می‌کند و در موضوع تغییر تعرفه‌ها پنهان‌کاری رخ نداده است.

 

دزفولی در مورد میزان تغییر تعرفه‌های نسل سوم نیز توضیح داد: فعلا برنامه‌ای برای تغییر تعرفه نداریم و مشترکان ایرانسل از زمان ارائه‌ نسل 3 می‌توانند با همان سیم‌کارت و تعرفه‌های قدیمی خود از این خدمات استفاده کنند.

 

مدیر عامل ایرانسل با تاکید بر اینکه تجهیزات نسل سه و چهار به طور همزمان فراهم شده است، ادامه داد: هر زمان که سازمان تنظیم مقررات اجازه ارایه نسل چهارم را دهد این خدمت نیز عملیاتی خواهد شد و ما آمادگی داریم که به صورت همزمان این خدمت را ارایه دهیم.

 

وی در مورد میزان بدهی مخابرات به ایرانسل نیز گفت: تا سال 92 مخابرات 711 میلیارد تومان بدهی داشته است که از این میزان 570 میلیارد تومان آن را قبول کرده و تاکنون 70 میلیارد تومان آن را پرداخت کرده و قرار بود این بدهی تا 31 خرداد پرداخت و در صورت عدم پرداخت جریمه شود که اکنون نیز به دلیل عدم پرداخت مشمول جریمه شده است.

 

مدیر عامل ایرانسل در مورد ضرورت ترابردپذیری شماره‌ها نیز تاکید کرد: ما سال‌ها است دنبال ترابردپذیری هستیم و اعتقاد داریم مشترکان بدون توجه به نوع نامبرینگ، آزادی عمل داشته باشند و براساس نوع تعرفه‌ها سرویس بگیرند و به شدت در این راستا برای اجرای آن، کمک خواهیم کرد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار