کد خبر:۳۳۷۷۱۶

هشدار رئیس دفتر رئیس جمهور نسبت به استفاده از رانت در صندوق نوآوری و شکوفایی

رئیس دفتر ریاست جمهوری نسبت به گیر افتادن صندوق نوآوری و شکوفایی به دام رانت و بدهی به بانک‌ها هشدار داد و گفت: اگر در این زمینه مراقبت نشود به سرعت این مشکل اتفاق خواهد افتاد.

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر نهاوندیان در جلسه هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، با هشدار نسبت به احتمال درگیر شدن این صندوق به رانت افزود: ماهیت صندوق به دلیل توسعه‌ای بودن، بالقوه پتانسیل ایجاد رانت را داشته و بنابراین لازم است تا رفتار اقتصادی صحیحی از ابتدا شکل بگیرد که در این مسیر بهترین اقدام تهیه دستورالعمل‌های کاری است که انجام شد.

 

رئیس دفتر رئیس جمهور با ابراز تاسف از اینکه اقتصاد ما اقتصادی است که همه آسیب‌های آن از همین رانتی بودن ایجاد شده است، اظهار داشت: اگر مراقب نباشید به فاصله 6 ماه پدیده بدهی‌های معوقه که بانک‌ها را دچار مشکل کرده سر شما هم خواهد آمد و این مشکل به سرعت می‌تواند اتفاق بیفتد.

 

وی یکی از راه‌های مقابله با رفتارهای رانت جویانه و سرازیر شدن تقاضاها و توقعات غیرواقعی را تعریف درست از شرکت‌های دانش بنیان دانست و ادامه داد:  از توسعه بی حد این مفهوم اجتناب کنید و به جای توجه به تعداد و کمیت شرکت‌های دانش بنیان، بیشتر به دنبال کیفیت آنها باشید. همچنین بهتر است در ابتدا، کارها کنترل شده صورت پذیرد و سپس درباره توسعه و گسترش آنها فکر شود .

 

نهاوندیان  ازاعضای هیات عامل صندوق خواست تا با VC های خارجی مخصوصا در حوزه ICT که ایرانیان صاحب نام زیادی در جهان در این حوزه فعال هستند باب همکاری را باز کنند و از امکانات ایشان در توسعه خود بهره جویند. ضمن آنکه از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی و تشکل‌ها در کارها استفاده شود و همایش‌های استانی برای معرفی ظرفیت‌های صندوق گذاشته شود.

 

عضو حقیقی هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین در خصوص مدیریت منابع رسوبی صندوق توصیه کرد از همین ابتدا با دستورالعمل مصوب و به صورت مستند سازی شده کار شود و افراط و تفریط صورت نگیرد.

وی همچنین برتشویق پروژه¬هایی که امکان صادرات دارند تاکید  و اظهار داشت : باید در صادرات، دانش فنی بسیار مورد توجه قرار گیرد و مغزافزارها تشویق شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار