به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، چندی پیش اعلام شد که شرکتهای ارائه دهنده ADSL که پیش از این اینترنت با سرعت 2، 4،6 و تا 10 مگابیت بر ثانیه را ارائه میدادند به دلیل عدم تعرفهگذاری مناسب، ارائه این سرویس را متوقف کردند. براساس قوانین مصوب پیشین، شرکتهای ارائهدهنده اینترنت پرسرعت ملزم بودند که سرعتهای اینترنت بالاتر از 2 مگابیت بر ثانیه خود را با همان تعرفه به فروش برسانند.
عدم تعرفهگذاری مناسب از سوی رگولاتوری موجبات متضرر شدن شرکتهای ارائه دهنده را ایجاد میکرد که از همین روی شرکتهای ارائه دهنده ADSL برای جلوگیری از این ضرر تنها به ارائه سرعتهای تا 2 مگابیت بر ثانیه بسنده کردند.
به عقیده شرکتهای PAP پیشبینی نشدن تعرفه سرعت اینترنت بیش از دو مگابیت بر ثانیه صرفه اقتصادی ندارد و در این راستا نیز از سوی رگولاتوری وعده داده شد که این تعرفه بزودی اصلاح میشود.
در همین راستا صادق عباسی شاهکوه در گفتگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص پیگیری موضوع اصلاح تعرفه ارائه دهندگان اینترنت در سرعتهای بالاتر از دو مگابیت بر ثانیه خاطرنشان کرد: پیش از این دستورالعملی برای تعرفهگذاری در سرعتهای بالاتر از دو مگابیت بر ثانیه در نظر گرفته نشده بود که به دلیل تاثیرگذاری این موضوع مواردی از این مصوبه اصلاح و بندهایی نیز به آن اضافه شد.
وی با تاکید بر اینکه اخیراً اصلاحیههای لازم در مورد قانون تعرفه گذاری بر اینترنت بیشتر از دو مگابیت در ثانیه انجام گرفته است، یادآور شد: در جلسه اخیر کمیسیون تنظیم مقررات، تعرفه سرعتهای اینترنت بالاتر از دو مگابیت بر ثانیه اصلاح شد.
معاون بررسیهای فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از اصلاح قانون تعرفهگذاری سرعت اینترنت بالاتر از دو مگابیت بر ثانیه خبر داد و اظهار داشت: براساس مصوبه شماره 3 جلسه 191 تعرفه برقراری و نگهداری خطوط ADSL برای نرخ بیتهای بالاتر از مقادیر تعیین شده مجدداً بررسی، و تغییراتی در آن صورت گرفته است.
شاهکوه اضافه کرد: تعرفه برقراری و نگهداری برای نرخ بیتهای بالاتر از دو مگابیت بر ثانیه، به ازای دو برابر شدن نرخ بیت به میزان 40 درصد افزایش پیدا میکند.
وی افزود: برای نرخ بیتهای بین دو نرخ بیت نیز تعرفه براساس یک فرمول مصوب قیمتگذاری میشود.