کد خبر:۳۳۷۹۷۶

چرا نباید برنج را آبکش کرد؟

یک مشاور تغذیه با هشدار نسبت به آبکش کردن برنج گفت: برنج آبکش فاقد هرگونه ویتامین است. برلیانت بزرگمهر، توصیه‌هایی پیرامون مصرف برنج به هموطنان کرد.

به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، برنج منبع غنی خانواده ویتامین B است اما بیشتر این ویتامین در سبوس برنج قرار دارد که متاسفانه دور ریخته می‌شود.

این مشاور تغذیه به عادت غذایی ایرانیان اشاره کرد و گفت: بعضی از خانواده‌های ایرانی عادت به آبکش کردن برنج دارند که این عادت موجب می‌شود برنج ویتامین‌های خود را از دست بدهد.

وی تاکید کرد: با آبکش کردن، آن مقدار کمی از ویتامین B که در برنج باقی مانده است، دور ریخته می‌شود.

بزرگمهر توصیه کرد: از آنجا که برنج تنها حاوی ویتامین‌های B است و با آبکش کردن این ویتامین از دست می‌رود، بهتر است این غذا بصورت کته پخته و مصرف شود.

 

 

منبع: تعامل

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار