کد خبر:۳۳۷۹۹۳
سیدافقهی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو» مطرح کرد؛

جنگ سی‌روزه، فرصتی دوباره برای حماس

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: جنگ غزه فرصتی برای پیدا کردن حماس شد تا بتواند خطای سیاسی که در قبال سوریه انجام داده بود را جبران کند.

سیدهادی سیدافقهی در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»،  در مورد تجاوز 30 روزه رژیم صهیونیستی به غزه و مقاومت حماس و ملت مظلوم غزه اظهار داشت: ما همواره در طول حمله رژیم صهیونیستی شاهد مقاومت مظلوم غزه بودیم و در واقع درست است که حماس برادر بزرگتر همه گروههای مسلح جبهه مقاومت است اما به تنهایی همه جبهه مقاومت را تشکیل نمی‌دهد. دراین جنگ سی روزه تمام ملت غزه یک جا در برابر رژیم صهیونیستی مقاومت کردند.

 

وی تصریح کرد: در واقع حماس مقاومت اسلامی فلسطین است که عقبه آن مردم غزه است. در حال حاضر شاید وقت محاسبه عملکرد حماس نباشد و بهترین کار تشویق ملت و گروههای فلسطینی برای یکپارچه شدن است. گروهی که قرار است سر میز مذاکره با رژیم صهیونیستی امروز در قاهره بنشیند متشکل از گروههای مختلف فلسطینی از جمله جهاد اسلامی، گروهی از سوریه، تشکیلات خودگران هستند اما در گذشته هر گروهی تنها به دنبال اهداف خود بود.

 

این کارشناس مسائل خاورمیانه اظهار داشت: در جنگ سی روزه رژیم صهیونیستی علیه غزه، در واقع این رژیم جعلی شکست استراتژیک سنگینی را متحمل شد و این اولین پیروزی بزرگی است که با تمام گروههای فلسطینی صورت گرفته است و نتانیاهو و کابینه رژیم صهیونیستی قبول کردند که به محاصره غزه پایان بدهند و گروههای فلسطینی نیز خواستار بازگشایی رفح، عدم بمباران غزه، بازگشایی فرودگاه، بازگشایی بنادر و همچنین ارتباط میان غزه و کرانه باختری هستند.

 

 

سیدافقهی تاکید کرد: مطالبات فلسطین بسیار عادلانه است و خود مسئله فلسطین و سرزمین‌های آن همواره مطرح است و نباید این موضوع فراموش شود، آنچه که امروز در قاهره بین گروههای فلسطینی و رژیم صهیونیستی می‌گذرد، راه‌حل قطعی نیست و باید راه برای بازگشت همیشگی آوارگان فلسطینی باز کند.

 

وی ادامه داد: حماس در مورد سوریه، یک خطای سیاسی استراتژیکی تخت فشار قطر واخوان‌المسلمین مصر و وعده های کاذب آنها انجام داد و پس از چند سال که از حمایت‌های نظامی سوریه برخوردار بود. در آن شرایط بحرانی سوریه را تنهاگذاشته و به قط که پایگاههی برای تروریست‌ها بود رفت، لذا این خطای بزرگ حتی موجب سردی روابط با ایران نیز شد و این جنگ فرصتی شد تا حماس خود را پیدا کند و تصوراتی که دیگران از حماس مبنی براینکه حماس دیگر موشکی علیه رژیم صهیونیستی شلیک نمی‌کند، خوشبختانه عکس این موضوع ثابت شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار