کد خبر:۳۳۸۶۷۷

شرکت‌های انفوماتیکی رتبه بندی می‌شوند/ تصویب نظام‌نامه خدمات فناوری اطلاعات

رئيس مرکز رشد و پژوهشکده ICT جهاد دانشگاهي از تصویب نظام‌نامه اجرايي ارائه خدمات عمومی اجباري فناوری اطلاعات خبر داد و گفت: با بررسی فعالیت‌های این پژوهشکده بیش از 800 عنوان اولویت پژوهشی و تحقیقاتی تعریف شد.
شرکت‌های انفوماتیکی رتبه بندی می‌شوند/ تصویب نظام‌نامه خدمات فناوری اطلاعات

به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، حبيب ‌الله اصغري با فعاليت‌هاي پژوهشکده و مرکز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي اظهار داشت: نظام‌نامه اجرايي ارائه خدمات عمومی اجباري ارتباطات و فناوری اطلاعات (USO) که توسط پژوهشگران پژوهشکده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي تدوين شده بود به تصويب كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات رسيد.

 

رئيس مرکز رشد و پژوهشکده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي با تاکید بر اینکه خدمات عمومي اجباری ارتباطات و فناوری اطلاعات قانوني الزامي‌ است،‌افزود: این خدمات معمولا بر عهده دولت‌ها گذاشته مي‌شود تا امكان استفاده از يك سرويس مخابراتي، پستي و فناوری اطلاعات را برای هر يک از آحاد كشور، در هر نقطه فراهم کنند. دلیل اين الزام تضمین دسترسي به خدمات ارتباطي و فناوري اطلاعات براي كليه مناطق كشور خصوصا روستاها و نواحي دورافتاده كه ارائه خدمات به آن ها صرفه اقتصادي كمتري دارد، است.

 

وي با اشاره به دیگر اقدامات جهاد دانشگاهی در حوزه ICT تاکید کرد: برگزاری سلسله همايش‌هاي حوزه فضاي سايبر، با هدف آسیب‌شناسی، ظرفیت‌سنجی و ارائه راهبردهای بهره‌گیری از این نوع شبکه‌های نوین در جهت پیشرفت برنامه‌هاي اجتماعی و اقتصادی کشور و افزایش توان ملی و کاهش آسیب‌پذيري درمقابل شبکه‌هاي اجتماعي از دیگر اقدامات این پژوهشکده است.

 

اصغری همچنین تصویب آيين‌نامه رتبه‌بندي شرکت‌هاي انفورماتيکي و احراز شرايط لازم و گواهینامه رتبه‌بندی و احراز صلاحيت شرکت‌های انفورماتيکي را ازدیگر اقدامات پژوهشکده و مرکز رشد فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي عنوان کرد.

 

رئيس مرکز رشد و پژوهشکده فناوري اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهي با اشاره به گردوآوری بیش از 800 عنوان اولویت طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی خاطرنشان کرد: طرح‌هاي پژوهشي شركت ملي نفت ايران، شركت گاز استان تهران، مركز تحقيقات مخابرات ايران، شركت پايانه‌هاي نفتي ايران، شركت پالايش گاز پارسيان، شركت گاز استان خراسان، شركت پالايش گاز خانگيران، شركت فلات قاره ايران، صندوق حمايت از پژوهشگران كشور و شركت انتقال گاز ايران از جمله طرح‌های گردآوری شده بوده است.

 

وی طراحی نرم‌افزار ضد سرقت علمی برای مقالات را از ديگر فعاليت‌هاي اين پژوهشکده عنوان کرد و افزود: تدوين برنامه جامع آموزش الكترونيك براي ارتقاي توانمندي‌هاي نيروي كار با هدف كاهش بيكاري و دستيابي به فرصت‌هاي عادلانه آموزشي در كشورهاي مختلف را در خردادماه سال جاري از جمله فعاليت‌هاي بين‌المللي اين پژوهشکده بوده است.

 

اصغري راه‌اندازي مرکز خدمات تخصصي «توسعه نرم‌افزار» پژوهشکده ICTجهاد دانشگاهي را از جمله فعاليت‌هاي اخير اين پژوهشکده برشمرد و تاکید کرد: خدمات اين مرکز در قالب مشاوره، توليد و توسعه نرم‌افزار و آموزش ارائه خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار