به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» 56 دفتر از دفاتر اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در نامهای به رئیس دستگاه قضا نکاتی را مطرح کردند.
متن این نامه به شرح ذیل است:
حضرت آیت الله آملی لاریجانی، ریاست محترم قوه قضاییه
سلام علیکم
این روزها که برخی از مسئولین گذشته نظام، نگران فراموشی احکام حکومت عدل حضرت امیر،علی (ع) هستند و مدعی بودند که در رابطه با برخی از افراد،قوه محترم قضائیه دچار تسامح شده است،امروز بهترین زمان برای آنان است که شاهد باشند تا هیچ کدام از اصول و مبانی حکومت علی(ع) در منظر مسئولین خدوم و انقلابی ما قابل اغماض نیست.
اما نباید از این موضوع گذشت که این آقایان چشم خود، بر تخلفات و دست درازی های فرزندانِ دوستان خود به بیت المال را بسته اند و تنها به دنبال تسویه حساب شخصی هستند،و اکنون قوه قضائیه کشور به خوبی به آنها نشان خواهد داد که هیچ فردی در برابر میز عدالت،تفاوتی نخواهد داشت؛ حتی اگر از فرزندان مسئولین نظام باشد.
حضرت آیت الله لاریجانی؛
ما همان فرزندان روح الله کبیر هستیم، همان امام امت(ره) که به محض وقوع تخلف برای اطرافیان خود، دستور رسیدگی به اعمال آنان را میداد و همه در برابر دیدگان پاکش یکسان بودند و تنها ملاک او تقوای افراد بود. ما همان پیروان خمینی(ره) هستیم که در برابر تخلفات افراد نزدیکش،دفاع نمیکرد و سنگ در راه عدالت طلبی نمیانداخت.
اما اکنون نمیدانیم که بعضی اولین محترم قوه قضائیه فشارهای سیاسی آوردند تا بلکه تصمیم نظام از دادخواهی برگردد. ما شاهد آن بودیم که دادستان کل کشور، حجت الاسلام و المسلمین اژهای در کنفرانس خبری خود اعلام فرمودند که در جریان رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی رفسنجانی؛ فشارهای سیاسی گستردهای علیه این قوه به کار گرفته شده است.
ریاست محترم قوه قضاییه
خرسندیم که هر چند با تاخیر اما به هر حال پرونده آقای مهدی هاشمی برای رسیدگی به جریان افتاد و این خرسندی نه از باب مشکل شخصی که برای این است که این حرکت نشانه بلوغ ملت و شجاعت و عدالت قوه قضاییه برای اجرای اصول 19 و 20 قانون اساسی میباشد.
و هم چنین این اقدام گامی در تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) می باشد که فرمودند:
«من نقش فساد را در نابود کردن همه دستاوردها، نقش بسیار خطرناکی میبینم. در هر جایی که نابسامانی وجود دارد، یکی از محتملهای بسیار بالا وجود فساد است. البته ممکن است در جایی بیتدبیری و سوء مدیریّت باشد؛ اما یکی از محتملاتی که بههیچوجه قابل اغماض نیست، وجود فساد است. با فساد باید مبارزه شود؛ همه باید مبارزه کنند؛ مخصوص قوهی قضاییه هم نیست؛ قوّه مجریّه و قوّه مقنّنه هم نقش دارند؛ البته هر کدام نقش جداگانهای دارند؛ منتها باید با هم همکاری کنند.» امام امت11/2/1380
لذا ما اعضای جامعه اسلامی دانشجویان ضمن اعلام حمایت صریح از قوه قضاییه در اجرای قانون بر خود لازم میدانیم نکات زیر را نیز به عنوان توصیههایی خیرخواهانه به مسئولان اعلام بداریم:
1- دستگاه محترم قضایی همانگونه که تا اکنون با شجاعت و عدالت وارد عمل شده است باید بدون در نظر گرفتن پست و مقام شخص و یا وابستگان او با همین روند به محاکمه بپردازد و بداند که ملت شریف و غیور ایران اسلامی و دانشجویان این مرز و بوم حامی دادگاه صالحه خواهند بود.
2- از آن جا که آقای مهدی هاشمی فردی نا آشنا برای ملت نیستند و برخی از اتهامات وارده به ایشان، اتهاماتی است که منافع ملی را به خطر انداخته است، و همچنین برای اینکه قوه محترم قضاییه از زیر فشار کانونهای قدرت و ثروت خارج شود به نظر بهترین حرکت این است که قوه قضاییه مردم را از خود بداند و دادگاه فرد مذکور را به صورت علنی و پیش چشم مردم برگزار نماید که این امر خود باعث حمایت ملت غیور از این قوه خواهد شد و هم چنین گامی دیگر در راستای اجرای قانون اساسی می باشد(اصل 165)
3- ضمن اعلام حمایت از قاضی محترم پرونده جناب آقای مقیسه، اعلام میکنیم که در اجرای قانون هیچگونه کوتاهی نکرده و طبق اصول 166 و 167 قانون اساسی حکمی مبتنی بر قوانین موجود و شرع مقدس جمهوری اسلامی صادر فرمایید و با شجاعت و عدالت و استقلال به این امر خطیر رسیدگی نمایند.
ریاست محترم قوه قضائیه، اکنون دیدگان هشتاد میلیون ایرانی مسلمان به سوی دادگاه مهدی هاشمی رفسنجانی است،ش خصی که جرایم متعدد در زمینههای اقتصادی و امنیتی را در پرونده خود دارد.حال از شما خواهشمندیم تا برای اجرای عدالت و بازپس گیری حقوق مسلمین و بیت المال مسلمین،از ذرهای از مفاسد این متهم کوتاه نیامده و مجازات مکفی را برای تخلفات فرد مذکور در نظر بگیرید.
لازم به ذکر است که اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان، تا بازپس گیری حقوق پایمال شده مردم و اجرای حکم،آسوده نمینشیند و همیشه همراه و یاور قوه محترم قضاییه خواهد بود.
والسلام علی عبادالله الصالحین
رونوشت:
قاضی محترم پرونده، جناب آقای قاضی مقیسه – جهت استحضار
اسامی 56 دفتر از دانشگاه های سراسر کشور:
ارومیه
اصفهان و پزشکی
ایلام
امام خمینی قزوین
آزاد سبزوار
آزاد خمینی شهر
آزاد قم
الزهرای تهران
بوعلی سینا همدان
بیرجند
تبریز
تهران
حکیم سبزوار
خلیج فارس بوشهر
رازی کرمانشاه
زابل
زنجان
سیستان و بلوچستان
شهرکرد
شهیدباهنر کرمان
شیراز
شهید رجایی تهران
صنعتی اصفهان
صنعت نفت
صنعتی سهند تبریز
صنعتی قم
علامه طباطبایی تهران
علوم پزشکی اراک
علوم پزشکی زاهدان
علوم پرشکی شیراز
علوم پزشکی گیلان
علوم پزشکی مشهد
علوم پزشکی یاسوج
علوم پزشکی بیرجند
علوم پزشکی کاشان
علوم وحدیث شهر ری
فردوسی مشهد
قم
کردستان
کاشان
گیلان
لرستان
محقق اردبیلی
ملایر
شهید مهاجر اصفهان
هنر اصفهان
یزد
منتظری مشهد
آزادبافق
شهید مدنی آذربایجان
آزاد همدان
خواجه نصیر
علوم پزشکی کرمان
علوم پزشکی بوشهر
گلستان
مراغه