کد خبر:۳۳۸۹۱۰

بررسی بیوتکنولوژی و تجاری سازی گل‌های زینتی در مهرماه/ کشت 5 هزار هکتاری گیاهان زینتی

انجمن گل و گیاهان زینتی با برگزاری کنگره‌ای در این زمینه علاوه بر ارائه راهکارهایی برای تجاری سازی گیاهان زینتی در خصوص بیوتکنولوژی و کشت هیدروپونیک این گیاهان بحث و بررسی می‌کند.

به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، گل و گیاهان زینتی یک کالای اقتصادی ارزشمند و ارزآور با گردش مالی بیش از 150 میلیارد دلار در سال است و در صورتی که به عنوان یک صنعت مهم به آن نگریسته شود می‌تواند ما را در رهایی از اقتصاد نفتی کمک کرده و نقش موثری در اشتغال‌زایی ایجاد کند.

 

علی‌رغم اینکه کل سطح زیرکشت گیاهان زینتی در کشور حدود 5000 هکتار است ولی میزان صادرات ما در سطح بسیار ناچیزی است و از آنجایی که در سال‌های اخیر بازار داخلی و خارجی گل و گیاهان زینتی در حال گسترش است، نیاز به برنامه ریزی و سرمایه گذاری کلان در این زمینه احساس می‌شود.

 

از این رو در سال گذشته به همت پژوهشگران کشور انجمن علمی گل و گیاهان زینتی ایران با هدف توسعه صادرات تاسیس شد و برای این منظور با تغییر نام «ایستگاه تحقیقات گل و گیاهان زینتی محلات» به «پژوهشکده ملی گل و گیاهان زینتی» برنامه ریزی‌های گسترده‌ای در زمینه صنعت گل اجرایی شد.

 

انجمن علمی گل و گیاه زینتی کشور همگام با این پژوهشکده ملی به دنبال گسترش، توسعه و ارتقا دانش و امور پژوهشی تخصصی موجود در زمینه پرورش گل و گیاهان زینتی، تحقیقات علمی در سطح ملی و بین المللی با همکاری و ارتباط با افراد صاحب نظر، ارتباط و همکاری گسترده با عوامل اجرایی، تولید کننده ها، خدمات و مراکز علمی پژوهشی برای بازبینی برنامه ها و و ارائه طرحهای جدید، تشویق و حمایت محققین و افراد فعال و برجسته، ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و تکنیکی و کمک به تشکیل شرکت‌های دانش بنیان، برپایی همایش‌های ملی و بین المللی است.

 

در این راستا این انجمن اولین کنگره ملی گل و گیاهان زینتی ایران را در روزهای 29 و 30  مهر ماه جاری با شعار « رشد صنعت گل و گیاهان زینتی، توسعه صادرات غیرنفتی» همزمان با برگزاری نمایشگاه تخصصی (29 مهرماه لغایت 2 آبان ماه) در سالن همایش مرکز اصلاح و تولید نهال و بذر کرج برگزار می‌کند.

 

راهکارهای توسعه صادرات گل و گیاهان زینتی، سازه هاو اتوماسیون گلخانه ای، به نژادی و به زراعی، ریز ازدیادی و بیوتکنولوژی در توسعه گل و گیاهان زینتی، تغذیه و کشت هیدروپونیک، فیزیولوژی پس از برداشت، منابع ژنتیکی،توسعه و طراحی فضای سبز،  آفات و بیماریهای گل و گیاهان زینتی، اقتصاد و بازار گل و گیاهان زینتی، تجاری سازی فناوری های نوین، توانمندیها و چالشهای صنعت گل کشور و فرهنگ والگوی مصرف،  اهمیت گیاهان زینتی در سلامت و حفظ محیط زیست از موضوعات مطرح در این کنگره است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار