کد خبر:۳۳۸۹۱۷
ایزدی در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

دولت یازدهم نسبت به حمایت‌های آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی موضع قاطعانه‌ای نگرفت

یک کارشناس مسائل سیاست خارجی گفت: مسئولین دولت یازدهم نسبت به حمایت‌های آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار فلسطین موضع قاطعانه‌ای نگرفتند و تنها در برخی از موارد به صورت جسته و گریخته اظهارنظرهایی داشته‌اند لذا دولت یازدهم باید موضع قاطع‌تری نسبت به اقدامات آمریکا در مورد جنایات غزه بگیرد.

فواد ایزدی در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، در مورد تحولات اخیر غزه و عدم موضع قاطع دولت یازدهم نسبت به حمایت آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی اظهار داشت: آمریکا همواره هم‌پیمان رژیم صهیونیستی در تمام مسائل به خصوص جنایات در غزه است و این موضوع برکسی پوشیده نیست. دولتمردان آمریکایی نه تنها از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه حمایت می‌کنند بلکه کاملا با نظر مثبت و ایده‌های آنها این جنایات انجام می‌شود.

 

وی تصریح کرد: مسئولین دولت یازدهم نسبت به حمایت‌های آمریکا از جنایات رژیم صهیونیستی در کشتار فلسطین موضع قاطعانه‌ای نگرفتند و تنها در برخی از موارد به صورت جسته و گریخته اظهارنظرهایی داشته‌اند لذا دولت یازدهم باید موضع قاطع‌تری نسبت به اقدامات آمریکا در مورد جنایات غزه بگیرد.

 

این کارشناس مسائل سیاست خارجی اظهار داشت: اینکه تیم‌مذاکره کننده در مذاکرات با 1+5 در مورد غزه صحبت کند، اقدام درستی نخواهد بود چراکه مذاکرات ایران با طرف غربی تنها در مورد موضوعات هسته‌ای است و بحث تخصصی خودش را دارد اما تیم مذاکره کننده باید چهره طرف مقابل به خصوص آمریکا را به خوبی بشناسد چراکه آمریکا همواره قوانین بین‌الملل را زیر پاگذاشته و از رژیم صهیونیستی دفاع می‌کند.

 

ایزدی تاکید کرد: ما در مذاکرات هسته‌ای در مورد غزه صحبت نمی‌کنیم اما تحولات غزه به شناخت بهتر طرف مقابل کمک بسیاری خواهد کرد و نشان خواهد داد که آمریکایی ها همواره به دنبال بازی برد-برد نیستند بلکه تنها به دنبال اهداف خود و تامین‌کننده منافع رژیم صهیونیستی در منطقه هستند و ما نباید به آنها بیش از حد خوشبین باشیم و این شناخت برای مسئولین بسیار مهم خواهد بود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار