کد خبر:۳۳۹۱۱۲
پرچم دار کاروان المپیک ناندینگ:

کرواسی اصلی ترین حریفمان است/ تکواندو شانس کسب سه مدال دارد

پرچم دار کاروان المپیک ناندینگ گفت: با توجه به آنالیزی که از حریفان انجام دادیم شانس کسب سه مدال داریم.

به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو» کیمیا علیزاده، پرچم دار کاروان اعزامی ایران به المپیک نوجوانان ناندینگ در جمع خبرنگاران در خصوص پرچم داری کاروان ایران گفت: بار بزرگی بر دوش من است و می دانم پرچم داری کاروان المپیک سخت است و امیدوارم این وظیفه را به خوبی اجرا کنم.


وی در خصوص رقبای خود در این رقابت گفت: کرواسی اصلی ترین رقیب من در این رقابت هاست و تکواندوکارانی از روسیه، بلژیک، چین، کره، مصر و مالزی نیز حضور دارند.


تکواندوکار وزن منهای 63 کیلوگرم با توجه به آنالیزهای که انجام داده ایم امیدوارم طلای المپیک را به دستآوردم دو تکواندوکار مرد حاضر در این رقابت ها نیز شانس کسب مدال طلا دارند و امیدوارم تکواندو سه مدال طلا به دست آورد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار