کد خبر:۳۳۹۳۰۵
هانی‌زاده در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

ائتلاف دولت قانون مانع کسب آرای العبادی در پارلمان خواهد شد

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: به نظر می‌رسد که ائتلاف دولت قانون مانع کسب آرای العبادی در پارلمان عراق خواهد شد.

حسن هانی‌زاده در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو» در مورد تحولات اخیر عراق و معرفی حیدر العبادی به عنوان نخست وزیر جدید این کشور اظهار داشت: در واقع حیدرالعبادی به عنوان نخست‌وزیر جدید از سوی فواد معصوم در شرایطی معرفی شد که بحران‌های امنیتی و سیاسی درعراق گسترش پیدا کرده است و همچنین حیدر العبادی از اعضای هیئت ائتلاف قانون و فردی تاثیرگذار است و رئیس‌جمهور وی را به عنوان نخست وزیر معرفی کرد.

 

وی تصریح کرد: این امر به لحاظ قانونی با مشکل روبرو است چراکه فراکسیون برنده انتخابات یعنی کسی که بیشترین کرسی انتخابات را به دست آورده است نوری مالکی بوده است که 95 درصد آراء را کسب کرده و بعد از مدت مهلت 15 روزه ائتلاف دولت قانون باید نخست وزیر معرفی می کردند که این کار را انجام نداده به همین دلیل فواد معصوم مجبور شده است  که العبادی را معرفی کند.

 

این کارشناس بین‌الملل خاطرنشان کرد: انتخاب العبادی تا حدودی بحران عراق را کاهش خواهد داد اما مشکلات را برطرف نخواهد کرد چراکه ائتلاف دولت قانون بر جلسه پارلمان برای رای دادن به العبادی تاثیرگذار خواهد بود و اگر بتواند مجموع یک سوم نمایندگان را تشویق کند که در جلسه پارلمان حاضر نشوند امکان انتخاب العبادی وجود نخواهد داشت.

 

هانی‌زاده تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره به رای مردم عراق احترام می‌گذارد و بحران عراق را به لحاظ سیاسی و امنیتی به شدت دنبال می‌کند، و تمام تلاش خود را برای ثبات در این منطقه به کار خواهد گرفت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار