آقاي هاشمي خود بذر اصلي ترديد را كاشت
علي جوادي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: آقاي هاشمي در خطبههاي نماز جمعه مسير تقوي را رعايت نكردند و اين در حالي است كه آنچه از جايگاه نماز جمعه بر ميآيد، ايجاد وحدت و انسجام اقشار مختلف جامعه است.
جوادي با بيان اينكه تناقضهاي آشكار در بطن صحبتهاي هاشمي قابل انكار نيست، گفت: دفاع از زندانياني كه جرم آنها اغتشاش و به خطر انداختن جان و مال مردم است با ادعاي قانونگرايي سازگار نيست.
وي ادامه داد: هاشمي اول بايد مشخص ميكرد چه كسي بايد پاسخ قانون شكنيها را بدهد و چه كساني قانون شكنان اين ميدان بودند.
دبير كل اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در ادامه به صحبتهاي هاشمي در خصوص دعوت به قانون و آرامش اشاره و تصريح كرد: با اين حال ايشان صحبتي از فرزندان خود نكردند كه نقششان در اين ماجراها چه بود، در حالي كه ايشان بايد اول تكليفشان را با اطرافيانشان مشخص كنند و سپس از يك جايگاه فراجناحي صحبت كنند.
اين فعال دانشجويي در ادامه اظهار داشت: متاسفانه آقاي هاشمي در خطبههايشان به مردم به خاطر حضورشان در انتخابات تبريك نگفتند و حتي از مقام معظم رهبري هم تشكري در اين خصوص نكردند.
جوادي با بيان اينكه در حقيقت بذر اصلي ترديد را خود آقاي هاشمي كاشتند، اظهار داشت: ما سوال داريم كه چرا فردي كه رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام است حرف از ترديد ميزنند و فضا را بحراني جلوه ميدهند.
وي در خصوص موضع هاشمي نسبت به وقايع چين و همچنين اشاره نكردن به شهادت مروه الشربيني گفت: اينكه راجع به قتل شربيني در آلمان حرفي زده نميشود، اما به ذكر وقايع چين ميپردازند، در حالي كه دو كشور مواضع متفاوتي در قبال كشورهاي اسلامي دارند، نكتهاي تامل برانگيز ا ست.
دبيركل اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان ادامه داد: نهايتاً اين نوع خطبهها در شان رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام و عضو خبرگان رهبري نبود و مردم اين نماز جمعه و حاشيههاي آن را ديدند و قباحت آن براي مردم تثبيت شد.
جوادي در پايان تصريح كرد: اين تجربه تلخ هم گذشت و انشاءالله به تدريج بعد از فرو نشستن اين غبارها حلاوت پيروزي اخير در كام ملت خواهد نشست./انتهاي پيام/