صيفي: دولت دهم نخبگان علمي را در كنار نخبگان اجرايي به كار گيرد
کد خبر:۳۴۳۱۲
دانش و پژوهش در دولت دهم - 16

صيفي: دولت دهم نخبگان علمي را در كنار نخبگان اجرايي به كار گيرد

مسئول علمي بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي ايران با تاكيد بر فعاليت نخبگان علمي در كنار نخبگان اجرايي گفت: رئيس جمهور بايد در دولت دهم از نخبگان علمي و كساني كه سابقه فعاليت اجرايي خوبي دارند در كنار هم استفاده كند.

دكتر صيفي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، ايده‌هاي نخبگان علمي را در پيشبرد اهداف كشور بسيار موثر و مفيد دانست و اظهار داشت: افرادي كه قبلاً در زمينه اجرايي كار كرده‌اند نيز بايد در سيستم حضور داشته باشند تا ايده‌هاي نخبگان علمي را به خوبي به اجرا درآورند.

وي در خصوص كابينه دولت دهم افزود: افرادي بايد به عنوان وزير انتخاب شوند كه در درجه اول قصد خدمت به مردم را داشته باشند و تمام تلاش خود را براي ارائه خدمت به كارگيرند.

صيفي با اشاره به گفته رئيس جمهور مبني بر اينكه اگر وزيري كار خود را به درستي انجام ندهد بركنار خواهد شد، تصريح كرد: قطعاً رئيس جمهور در خصوص انتخاب و عوض كردن وزرا اشراف بيشتري دارد.

مسئول علمي بسيج دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي ايران، تحقيق و پژوهش را يكي از بحث‌هاي مهم در سيستم علمي به خصوص بسيج دانشجويي عنوان و تاكيد كرد: دولت دهم براي تحقق اهداف چشم انداز 20 ساله بايد توجه ويژه‌اي به بحث پژوهش داشته باشد.

وي ادامه داد: ممكن است دانشگاه‌ها كارهاي آموزشي بزرگي انجام دهند، اما جاي تحقيق و پژوهش در سيستم علمي كشور كاملاً محسوس است.

صيفي در خصوص عملكرد دولت نهم خاطرنشان كرد: دولت نهم در حد امكان وظايف خود را انجام داد اما قطعاً كم و كاستي‌هاي وجود داشته است كه اميدواريم در دولت دهم با تقويت نيروي وزراي قبل جبران شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار