برگزاري دومين دوره اردوي آموزشي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شاهد
کد خبر:۳۴۶۷۰
عباسي نژاد در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو» خبر داد:

برگزاري دومين دوره اردوي آموزشي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شاهد

دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه شاهد از برگزاري دومين اردوي آموزشي تشكيلاتي اين انجمن خبر داد.

مصطفي عباسي نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با بيان اينكه محور اصلي اردو اخلاق است، اظهار داشت: شالكه و اساس فعاليت جنبش دانشجويي برپايه اخلاق بنا نهاده شده است و يكي از مشخصه‌هاي مهم يك تشكل دانشجويي، رعايت و اجراي اخلاق است و محور فعاليت اين اردو برپايه اخلاق علوي بنا شده است.

وي هدف از برگزاري اين اردو را اينگونه توضيح داد و گفت: داشتن يك تحصيل درست و به دور از ديدگاه‌هاي حزبي و القايي، نقش مهمي در تصميم گيري‌ها خواهد شد، زيرا در فضاي موجود، عده‌اي با غبارآلود كردن فضا قصد از بين بردن فضاي سالم تصميم گيري را دارند.

اين فعال دانشجويي گفت: اين اردو كه 4 تا 7 مردادماه سال جاري در دانشگاه تربيت معلم پرديس كرج با حضور اعضاي شوراي مركزي و فعالان انجمن اسلامي برگزار خواهد شد، به منظور تقويت پايه‌هاي اعتقادي، سياسي، فرهنگي و تشكيلاتي اعضا و ارتقاي محتوايي و سازمان دهي تشكيلاتي جهت برنامه ريزي در ترم آينده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار