بودجه مصوب سناي آمريکا عليه ايران
کد خبر:۳۴۷۲۷
برای کمک به مخالفان ایران اختصاص یافت؛

بودجه مصوب سناي آمريکا عليه ايران

سناي آمريکا با تصويب طرحي، 55 ميليون دلار ديگر براي کمک به مخالفان نظام جمهوري اسلامي ايران اختصاص داد.

به گزارش گروه بين الملل «شبکه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري فرانسه، دولت آمريکا افزون بر اين مبلغ، سالانه 75 ميليون دلار براي زمينه سازي و حمايت از اقدامات مخالفان جمهوري اسلامي ايران در اختيار گروههاي مورد نظر واشنگتن در ايران و خارج از ايران قرار مي ‌دهد.

خبرگزاري فرانسه مي افزايد: اين طرح، افزون بر مقابله با سانسور سايت هاي غيرمجاز، ارسال برنامه‌هاي راديويي و تلويزيوني ضد ايراني را تقويت مي‌‌کند.

بر اساس اين طرح، سي ميليون دلار براي کمک به صداي امريکا و راديو فردا اختصاص داده شده است.

اين مبلغ، افزون بر بودجه سالانه اين دو سازمان رسانه‌اي است.

بيست و پنج ميليون دلار هم به صندوقي واريز خواهد شد تا هم براي پيدا کردن راههاي مقابله با فيلترينگ سايت هاي غير مجاز در ايران و هم براي کمک به آنچه آمريکا ان را مقابله با نقض حقوق بشر مي خواند، هزينه شود.

اين طرح را جان مک کين و ليندزي گراهام، سناتورهاي جمهوريخواه، تد کافمن و رابرت کيسي، سناتورهاي دمکرات و جو ليبرمن، سناتور مستقل به سنا ارائه داده بودند.

پيش‌نويس اين طرح دو هفته پس از برگزاري انتخابات رياست جمهوري ايران ارائه شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار