برگزاري جلسات هفتگي طراحان اغتشاشات دانشگاهي در يک خانه تيمي
کد خبر:۳۴۸۳۵
«خبرنامه دانشجويان ايران» فاش کرد:

برگزاري جلسات هفتگي طراحان اغتشاشات دانشگاهي در يک خانه تيمي

طيف غير دانشجويي علامه از هم اکنون خود را براي کليد زدن پروژه اغتشاش در ترم تحصيلي آينده آماده مي‌کند.

پاتوق شيشه اي - خبرنگار «خبرنامه دانشجويان ايران» از مشهد گزارش داد: تعدادي از اعضاي طيف غيردانشجويي علامه دانشگاه هاي فردوسي مشهد، علوم پزشكي مشهد، تربيت معلم سبزوار و بيرجند در جلساتي كه بصورت هفتگي در منزل «ع.ح» يكي از اعضاي اصلي اين جريان در شهر مشهد برگزار مي كنند، در خصوص برخي راهكارهاي كليد زدن اغتشاش در سال تحصيلي جديد اقدام به برنامه ريزي و هماهنگي مي كنند.

«ع.ح» يكي از اعضاي اصلي طيف غيرقانوني علامه در دانشگاه اميركبير و ساكن مشهد است.

دستور لازم الاجراي محافل موسوم به ملي مذهيي که ارتباط ارگانيکي با دستگاه هاي امنيتي غربي دارند، در ادامه پروژه ي طراحي شده در انتخابات رياست جمهوري به پياده نظام اين جريان در دانشگاه ها به اين صورت است که صداي نهيف اعتراض در دانشگاه ها را حفظ کنند.

«خبرنامه دانشجويان ايران» در آستانه سال تحصيلي جديد ابعاد تازه اي از اقدامات جريان هاي ساختار کن در دانشگاه ها را تشريح خواهد کرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار