به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، آمارها حاكي از اينست كه بيش از 5 ميليون نفر در جهان دچار بيماري مغزي پاركينسون، دومين ضايعه شايع عصبي در مغز پس از آلزيمر، ميباشند.
هدف اوليه اين طرح، امكان سنجي استفاده از وسيلهاي پوشيدني، مثل ساعت براي نظارت راه دور بر بيماران و جمع آوري اطلاعات و ذخيره آنها در يك سيستم به اشتراك گذاشته شده جهت استفاده محققان است.
مرحله بعدي مطالعه كه احتمالا در اوايل پاييز امسال آغاز خواهد شد، چگونگي و نحوه عكس العمل بيماران به داروهاي مورد نظر است كه توسط محققان مرتبا از طريق دستگاه مورد نظر از راه دور، رصد ميشود.
معاون ارشد اينتل در بخش همكاريهاي نحقيقاتي ميگويد: از آنجا كه اكثر اين دستگاهها وارد بازار روش خواهند شد، ما ميتوانيم اندازهگيري و مطالعه هدفمندتري داشته باشيم و اثربخشي آن را در درمان نوين اين بيماري، شاهد باشيم.
وي همچنين آزمايشات باليني انجام شده در گذشته را بيش از حد "ذهني" خوانده است. براي مثال يك بيمار ممكن است در دادن اطلاعات به دكتر خود چنين بيان كند كه براي چند دقيقه، دستش لرزيده است در حالي كه در واقعيت اين موضوع فقط در كسري از ثانيه اتفاق افتاد است.
وي در آخر ابراز اميدواري كرد كه بيماران و دكترها در آينده از طريق اين دستگاههاي پوشيدني، اندازهگيري هاي دقيق تري در مورد شدت و علائم داشته باشند.
با رسيدن اينتل به اين تكنولوژيهاي پوشيدني، تحقيقات انجام شده در مورد پاركينسون بصورت اگنوستيك ارائه خواهد شد به اين معني كه بيماران ميتوانند انواع تكنولوژيهاي پوشيدني را امتحان كنند.
اينتل نيز چندي پيش نيز با تكميل و كسب تحقيقات خود در زمينه علوم پايه، اولين مچ بند خود را كه ضربان قلب را اندازه گيري ميكند، وارد بازار كرده بود.