به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»؛ مجید انصاری در دیدار اعضای شورای هماهنگی دانشجویان اصلاحطلب شهر تهران و در اقدامی رو به جلو با فرافکنی برای سیاسی جلوه دادن استیضاح وزیر علوم
گفت: واقعیت این است که این استیضاح از دید من یک استیضاح سیاسی است، البته برای این استیضاح سیاسی مستندات و دستاویزهایی داشتند و ممکن است برخی از استیضاحکنندگان هم به خاطر برخی دلایل و موارد به این استیضاح پیوسته باشند.
وی با بیان اینکه نمیخواهم بگویم عین 51 نفری که استیضاح را امضا کردند، نظر سیاسی دارند، اما شاکله استیضاح سیاسی است، افزود: چرا که از همان ابتدا آن جریان که مخالفتش با دولت آشکار است، مخالف بود. یکی از استیضاحکنندگان که از مخالفان جدی دولت در مجلس است، یک روز نامهای را امضا کرده بود که در آن نامه مسائل غیر واقعی مطرح شده بود. به او گفتم که شما چطور امضای نامهای را که در آن مسائل نادرستی بیان شده است توجیه میکنید که وی با صراحت به من گفت چون با روحانی و دولت مخالف هستم.
معاون پارلمانی رئیسجمهور تصریح کرد: علت اینکه آقای روحانی یا برخی از اعضای دولت در طی 11 ماه گذشته ورود به موضوعات آموزش عالی نکردند، به دو جهت بود؛ یکی آنکه دولت اعلام کرده بود اولویتش مسائل اقتصادی و مسائل سیاست خارجی است و نمیخواست این اولویت کمرنگ شود و جریانات سیاسی داخلی خیلی مایل بوده و هستند که جبهههای دیگری علیه دولت بگشایند تا دولت فشل شود و به همین دلیل هر روز مسائل مختلفی را مطرح میکنند. یک روز تفکیک جنسیتی و یک روز مسائل فرهنگی و ... هر روز چیزهایی از این دست را مطرح میکنند.
انصاری ادامه داد: دولت فکر میکرد و فکر میکند که گرچه همه حوزه ها مهم است، اما آنچه امروز در گستره کل ایران برای همگان اهمیت دارد، سامان دادن به مسائل اقتصادی است و این موضوع حتی در مسائل فرهنگی و اجتماعی نیز اثر گذار است. اگر ما در آن حوزه ها هم مشکلی داریم، یکی از علت هایش دشواری های معیشتی و رکود و گرانی و مسائلی از این دست است.
وی با بیان اینکه دلیل دوم آن بود که دولت نخواست این تلقی بشود که یک نگاه ویژه یا یک جریان سیاسی جدیدی آمده است و دوباره وضع دانشگاه همان که القا میکنند بشود، گفت: دانشگاه باید روی پای خودش حرکت کند. دانشگاه آن قدر قوی است و جامعه دانشگاه هم آن قدر قوی است که خودشان تدبیر میکنند و خودشان مسائل را پیش میبرند و دولت سیاستگذاری میکند.
معاون پارلمانی رئیسجمهور تصریح کرد: من فکر میکنم سیاستگذاریهای دولت در حوزه دانشگاه بسیار سیاستهای متین و مطابق با واقعیات بوده است. گرچه ممکن است برخی از دوستان احساس کنند این حرکت کند است و سریعتر و صریحتر باید حرکت کرد و موضع گرفت، ولی واقعیت عرصه و همان بحث اعتدالی که آقای رئیس جمهور مطرح کردند، در این حوزه هم مصداق دارد.
انصاری با بیان اینکه به نظر من دولت در این صحنه هم موفق بوده است، افزود: به هر حال این تحولی که به آن اشاره و اذعان میکنید که دگرگونی رخ داده است و فضای نشاط نسبی وجود دارد، نشان دهنده است که این سیاست موفق بوده است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور به نظر رییسجمهور درباره فرجی دانا اشاره کرد و گفت: روز گذشته آقای روحانی در دولت نسبت به شخص آقای فرجی دانا با صراحت گفتند که امروز دیدگاه من نسبت به آقای فرجیدانا، نسبت به هنگامی که ایشان را انتخاب کردیم به مراتب تقویت شده است.
"واقعیت هم همین طور است. آقای فرجیدانا فرد کم حرفی است و اهل این نیست که خیلی بیاید و تبلیغات بکند، اما با گذشت هر روز در دولت، اعضای دولت به این واقعیت اذعان کردند که ایشان با حرکتی سنجیده مسائل دانشگاه را پیش برده است و فردی متین و دانشمند و دانشگاهی و ارزشی است. اگر اصولگرایان به شاخص های واقعی اصولگرایی اعتقاد داشته باشند، من نمیدانم این تعهد علمی و دینی و ملی و تلاش و پیگیری ایشان را چه مینامند."
وی تصریح کرد: از روز اول این دولت، مقام معظم رهبری به دولت تاکید کردند موضوع فساد را جدی بگیرید و در دیدارهای مختلف به این موضوع تاکید فرمودند و از این موضوع گلایه داشتند که در گذشته نهیبهای ایشان در خصوص مبارزه با مفاسد، در همه مفاسد، چه مفاسد اقتصادی و چه مفاسد اداری و چه مفاسد اجتماعی، جدی گرفته نشده است و مبارزه با فساد مطالبهای بود که رهبری داشتند و آقای روحانی به این موضوع از اول تاکید کردند و به همین خاطر آقای دکتر جهانگیری را مسئول این موضع کردند.
انصاری با بیان اینکه خیلی خیلی قبیح و واقعا زشت بود که دامنه فساد به حوزه آموزش عالی و دانشگاه کشیده شود، خاطرنشان کرد: باعث تاسف است دانشگاهی که باید مطالبهگر و نظارتگر باشد و بر سایر ارکان و اجزای دولت نظارت کند که فسادی رخ ندهد، خودش دچار این مشکل بشود و شاخصهای علمی و عدالت و قانونی در آن نادیده گرفته بشود. آن هم در مهمترین موضوع که موضوع بورسیه است.
معاون پارلمانی رئیسجمهور اضافه کرد: آماری که در این رابطه رسیده است، بسیار شگفت انگیز است. نادیده گرفتن قوانین در اصل تعداد بورسیه، نحوه بورسیه، نحوه اعزام به خارج، یعنی در واقع نادیده گرفتن همه مقررات مربوط به بورسیه است. در شرایطی که کشور ما امروز فارغ التحصیلان و دانشجویان دکتری در رده های بسیار عالی و بسیار خوب داریم که این ها باید در این دانشگاهها باشند و نمیتوانند راه پیدا بکنند، برخی افراد بر اساس خوداظهاری خودشان دارای معدل های 14 و 16 و 13 و ... باشند و این خلاف عدالت است. اثرات چنین کارهایی در آینده معلوم می شود که اساتیدی در دانشگاه تدریس بکنند که سواد علمیشان از سواد فعلی دانشجویش کمتر باشد. این یک فاجعه است و برخلاف آن حرکت علمی است که مقام معظم رهبری به آن تاکید داشتند.
انصاری با بیان اینکه هیچکدام از این 4 مورد سندیت ندارد، بلکه دقیقا 180 درجه برعکس است، گفت: مسئله بورسیهها به نحوی است که خیانت به مردم و دانشگاه و علم است و علیالقاعده باید نمایندگان مجلس بیش از دیگران این جاها مدعی میشوند که چرا این اقدام شد. به نظرم اگر آقای فرجی دانا در این موضوع کوتاه می آمد جا داشت که استیضاح بشود که شما چرا از حق و امانت مردم گذشتید.
وی گفت: راجع به بحث دانشجویان ستاره دار، ایشان حرفشان بسیار متین و قانونی است که اگر دانشجویی واقعا مصداق مسائل قانونی است که قانون و آیین نامه ها ذکر کرده است بیان کنید تا کنارش بگذاریم، وگرنه با کلیت موضوع نمی توان کسی را متهم کرد.
وی در رابطه با بحث انتصابات دانشگاهها افزود: در خصوص انتصابات هم سخن وزارت علوم واضح و روشن است که ما طبق قانون برای انتصابات استعلامهایی را داریم. اگر این استعلامات مثبت بود، دیگر هیچ کس حق ندارد بگوید شما چرا فلانی را کنار گذاشتید و با سلیقه نمیشود کاری انجام داد. به هر حال موارد استیضاح مواردی است که پاسخ محکم دارد.
انصاری ضمن تاریخی دانستن این استیضاح، بیان داشت: بنای فرجیدانا دفاع محکم و قاطع است. درخواست دولت هم همین است که در دفاع از دولت و ملت و دانشگاه ایشان ضمن حفظ متانت و حرمت جایگاه تریبون مجلس، در قاطعیت دفاع کم نگذارند.این یک استیضاح تاریخی است و دولت تمام قد از آقای دکتر فرجیدانا حمایت خواهد کرد.
وی در پایان در رابطه با گزینه های احتمالی وزارت علوم در صورت رای آوری استیضاح، بیان داشت: با فرض آن که استیضاح رای بیاورد، گزینه بعدی قطعا کسی خواهد بود که تغییری در خط مشی وزارت علوم ایجاد نخواهد کرد.
یا.......شمارو مسئول کردن به این نگاه کردن که شما از حامیان فتنه درسال88 بودید وحتی فیلمش هم موجود است؟
میگن گناه کردن یه ایرادی دارد و نادیده گرفتن وهوچی گری گناهی بدتر.
هرچند میدونم خبرگذاری اینو منتشر نمیکنه اما من برای حق حرفمو زدم.