به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، دانشمندان امریکایی تتوهای هوشمندی طراحی کردهاند که قادر است از عرق بدن برق توليد کنند به طوری که با نصب يك سنسور كه بهصورت تتو موقتي روي پوست قرار ميگيرد، فعاليت بدني كه در عرق و جريان خون وجود دارد، به جريان الكتريسيته تبديل شده و در باطري خاصي كه در سنسور تعبيه شده است، ذخيره ميشود. از این پس كاركردن زياد و خوب عرق كردن، پاداش خوبي دارد چرا که از اين به بعد ميتوانيد بهجاي هدر دادن عرق خود، قدرت آن را از طريق يك تتو هوشمند، به گوشي هوشمند خود بدهيد.
محققان دانشگاه كاليفرنيا در سن ديگو به رهبري جوزف وانگ، موفق به تولید جريان الكتريكي از عرق شدند كه شدت آن بستگي به قدرت بدنيتان در هنگام عرق كردن دارد.
با نصب يك سنسور كه بهصورت تتو موقتي روي پوست قرار ميگيرد، فعاليت بدني كه در عرق و جريان خون وجود دارد، به جريان الكتريسيته تبديل ميشود و در باطري خاصي كه در سنسور تعبيه شده است، ذخيره ميشود.
در هر لحظه هر سنسور مقدار كمي قدرت الكتريسيته بر حسب ميكرووات را جمع آوري ميكنند.
مظالعات اخير نشان ميدهد كه گوشي هاي هوشمندي كه بر اثر نبود شارژ باطري خاموش ميشوند، براي شروع به كار مجدد خود حدود 70 ميلي وات را در دو دقيقه نياز دارند كه اين مقدار فقط كمي بيشتر از آن چيزي ست كه تاكنون عرق بدن توسط سنسورها توانسته است تامين كند.