جلسه هم انديشي بررسي الزامات برنامه پنجم سازندگي در بخش سلامت برگزار شد
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، جلسه هم انديشي بررسي الزامات برنامه پنجم سازندگي در بخش سلامت با حضور وزير بهداشت، رئيس و اعضاي كميسون بهداشت و و درمان مجلس و روساي دانشكده هاي علوم پزشكي كشور امروز 5 مردادماه در دانشگاه علوم پزكشي تهران برگزار شد.
در اين مراسم دكتر لنكراني، وزير بهداشت با اشاره به موضوع سلامت گفت: در برنامه پنجم به چند نكته مهم در زمنيه سلامت اشاره شده كه نشان از اهميت سلامت در كشور دارد.
وي با بيان اين موضوع كه سلامت را فقط مراقبت نمي دانيم، گفت: آنچه كه در سلامتي تاثيرگذار است و سلامت عموم را تعيين مي كند دسترسي افراد به منابع قابل استفاده مانند ورزش و مسكن و عوامل اجتماعي است.
وزير بهداشت يادآور شد: اگر بخواهيم كاري ثابت و موثر انجام دهيم بايد دسترسي به امكانات را افزايش دهيم به طور مثال در امور اجتماعي نيازهاي مربوطه را به سياست هاي اجتماعي سلامت مرتبط سازيم.
لنكراني با اشاره به بي عدالتي در سلامت گفت: بي عدالتي در اكثر جوامع ديده مي شود.
وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر 15 هزار تخت بيمارستاني بالاتر از 50 سال در كشور داريم كه بازسازي آنها حدود 500 ميليارد تومان هزينه دارد، همچنين براي بازسازي مراكز بهداشتي و درماني بالاي 30 سال، اعتباري حدود 1300 ميليارد تومان نياز است.
وزير بهداشت در پايان اظهار اميدواري كرد كه با اجراي برنامه پنجم توسعه شاهد ارتقاي سلامت كشورمان باشيم./انتهاي پيام/