به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، به نوشته نیویورک تایمز، جان بولتون در طول سالیان متمادی عهده دار نقش های متعددی در واشنگتن بوده است. او نماینده رسمی آمریکا در سازمان ملل بوده است و در دور نخست ریاست جمهوری بوش، رئیس اداره مبارزه با گسترش سلاح های هسته ای در وزارت امور خارجه بود و این روزها مرتب در شبکه فاکس نیوز ظاهر می شود و دولت اوباما را به عنوان دولتی ضعیف و بی کفایت محکوم می کند.
بولتون که در حال حاضر محقق «موسسه اینترپرایز امریکا» است روز جمعه در واکنش به این خبر گفت« من فکر می کنم که ایرانیان دنبال من بودند تا مدارک سری را که دولت آمریکا در رابطه با برنامه اتمی ایران به من منتقل کرده است، به دست آورند.» او گفت«من خوشحال هستم که آنها مرا را انتخاب کردند. آنها قاعداً به دنبال مخالف ترین شخص با ایران می گشته اند . خوشحالم که این افتخار نصیب من شده است.»
از قرار معلوم، این سیاستمدار نو محافظه کار، تنها محبوب ایرانی نبوده و هکرها سراغ افراد دیگری نیز رفته اند.
چند روز قبل یک شرکت فعال در زمینه مبارزه با تهدیدهای امنیتی مدعی شد هکرهای ایرانی به اعضای ارتش و سیاستمداران آمریکایی نیز حمله کردهاند. ادعا شده بود این گروه هکری با ساخت پروفایلهای جعلی و یک سایت خبری جعلی از اعضای ارتش و نیز سیاستمداران آمریکایی و اسرائیلی اطلاعات جمعآوری میکرده است.
مطابق ادعای شرکت «آیسایت» یک ژنرال چهارستاره نیروی دریایی آمریکا، اعضای کنگره و سفیران آمریکا، اعضای لابی اسرائیل در آمریکا هدف هکرهای ایرانی برای جمعآوری اطلاعات را داشتهاند. «آیسایت» اشارهای به هویت افرادی که هدف حمله قرار گرفتهاند نکرده است.
طبق گفته این سایت هکر ها از شخصیت های متفاوت استفاده کرده و با قربانیان خود از طریق فیس بوک، لینکدین، تویتر و یوتیوب ارتباط برقرار کرده اند. آنها برای قربانیان خود پیوندهای اینترنتی آسیب رسان ارسال کرده اند و قربانیان بد اقبال شان نیز این بد افزار ها را دانلود کرده اند. ای سایت در ادامه عنوان کرده که در نتیجه این حملات به کامپیوتر های تقریبا ۲۰۰۰ کاربر لطمه وارد آمده است. جان هالت کوئست، رئیس بخش اطلاعات جاسوسی سایبری موسسه ای سایت گفته این نشانه ظهور ایران در قلمروی جاسوسی سایبری است.
این سایت در ادامه یادآور شده این فعالیت ظاهرا از سال ۲۰۱۱، چند ماه پس از کشف ویروس کامپیوتری موسوم به استاکس نت، آغاز شده است. از آن زمان به بعد، مقامات اطلاعاتی امریکا، ایران را تهدید فزاینده در عرصه سایبر به شمار می آورند، البته باید گفت که ایران راه درازی در پیش دارد تا به کشور های مانند چین و روسیه برسد.
واکنش آمریکا به ادعای حملات ایران
به گزارش پايگاه رسمي وزارت خارجه آمريکا، دولت آمريکا در واکنش به انتشار خبري مبني بر حملات سايبري و اينترنتي هکرهاي ايراني به مقام هاي آمريکايي از طريق شبکه هاي اجتماعي، اعلام کرد از استفاده از هويت هاي جعلي براي رسيدن به اهداف خاص آگاهي کامل دارد. جن ساکي سخنگوي وزارت امور خارجه آمريکا گفت که دولت براي جلوگيري از خطرات ناشي از حملات سايبري، اطلاعات خود را با بخش خصوصي و نهادهاي دولتي در ميان مي گذارد تا تدابير لازم را اتخاذ کنند.
فعاليت هاي سايبري ايران دفاعي است
لازم به ذکر است آمریکا سال گذشته مدعی شد ایرانیها در حال تغییر رویه به سمت حملات سایبری بهعنوان کانالی برای حمله به دستگاههای دولتی این کشور است و برای توسعه توان سایبری خود یک میلیارد دلار هزینه کرده است.
اما این ادعا با واکنش صریح وزارت امور خارجه ایران مواجه شد و سخنگوی وقت دستگاه دیپلماسی، آماده شدن ایران برای حمله سایبری علیه آمریکا و متحدینش را بسیار دور از حقیقت خواند و رد کرد.
همچنین پيش از ايران رييس سازمان پدافند غيرعامل کشور گفته بود: جمهوري اسلامي به دنبال انجام حملات سايبري نيست و تمام اقداماتي که در اين حوزه انجام مي دهد جنبه دفاعي است. سردار جلالي در همايش امنيت سامانه هاي نرم افزاري که چندي پيش در شيراز برگزار شد، با اشاره به برخي اخبار سايت ها مبني بر حمله هکرهاي ايراني به سايت هاي آمريکا گفته بود: آمريکايي ها به دنبال اين هستند تا با طرح اينگونه ادعاها و قرباني نشان دادن خود، توجيهي براي انجام حملات سايبري به کشورمان داشته باشند.
جلالي با اشاره به انجام حملات متعدد سايبري به کشورمان تصريح کرده بود: در مقابل اين حملات، سازمان پدافند غيرعامل کشور ضمن شناسايي دقيق اين حملات واکنش به موقع نشان داده است.
منبع: جام نیوز