به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر رضا اسدیفرد، با تاکید بر استفاده بهینه از تجهیزات آزمایشگاهی افزود: استفاده بهینه از تجهیزات آزمایشگاهی کشور یکی از اهداف تشکیل این شبکه است تا از این طریق از خرید تجهیزات مازاد جلوگیری کنیم. استفاده درست از تجهیزات آزمایشگاهی موجود بسیار مهم است زیرا از اغلب تجهیزات خریداری شده به درستی و به مقدار کافی استفاده نمی شود.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ایران اظهار داشت: تعمیر و نگهداری این تجهیزات بحث دیگری است که در شبکه آزمایشگاهی مورد توجه قرار گرفته است همچنین ایجاد انگیزه در آزمایشگاهها برای استفاده بهتر از این تجهیزات از برنامههای شبکه است.
اسدی فرد، با اشاره به لزوم استانداردسازی خدمات تجهیزات آزمایشگاهی یادآور شد: استانداردسازی تجهیزات باعث میشود که نتایج تحقیقات و آزمایشگاهها قابل اعتمادتر و مطمئنتر شود.
وی، ارتقای دانش فنی کارشناسان آزمایشگاهها، به اشتراک گذاری تجارب، کمک به تکمیل توانمندیهای آزمایشگاهها و مراکز عضو در راستای نیازهای کشور را از دیگر اهداف تشکیل این شبکه عنوان کرد.
مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی ایران، درباره نحوه ارزیابی این آزمایشگاهها گفت: دریافت گزارش خدمات ارائه شده از سوی آزمایشگاه ها، ارزیابی دورهای به صورت سالیانه و امتیازدهی به عملکرد آنها، رتبه بندی این مراکز و ارائه حمایت های مختلف به مراکز با توجه به عملکرد و نتایج ارزیابی راهکارهایی است که برای ارزیابی این مراکز در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: این آزمایشگاه ها باید بدون محدودیت به مشتری خدمات ارائه کنند و حداقل 5 روز در هفته و دست کم روزی 8 ساعت فعالیت داشته باشند.